Onze oplossingen voor probleemloos afdrukken

Wij zorgen ervoor dat inktpaniek tot het verleden behoort. Ontdek hoe u nooit meer zonder inkt hoeft te komen zitten met onze probleemloze oplossingen die geschikt zijn voor elk budget.

Kom nooit zonder inkt te zitten

Het leven kan soms hectisch zijn en dan is het gemakkelijk om dingen over het hoofd te zien. Neem nou het op peil houden van de hoeveelheid inkt in uw printer. Dit staat waarschijnlijk niet hoog op uw agenda, maar kan wel snel een probleem worden als de inkt op is. Stel dat de inkt opraakt terwijl u probeert een vliegticket, huiswerk of een presentatie af te drukken. Dat is waar wij kunnen helpen. Wij hebben EcoTank en ReadyInk ontwikkeld om een continue inkttoevoer van originele inkt te leveren. Als u over een van beide beschikt, hoeft u niet te onthouden dat u inkt moet bestellen of uitstapjes naar de winkel moet plannen. Deze handige oplossingen stellen u in staat zich te concentreren op de belangrijke zaken in het leven en niet op uw printer.

Wilt u enkel betalen als en wanneer u een nieuwe cartridge nodig hebt? Met ReadyInk zijn er geen contractueel vastgestelde maandelijkse betalingen. U betaalt alleen als het nodig is, als een nieuwe cartridge moet worden aangeschaft. Printers met ReadyInk kunnen automatisch een melding versturen wanneer de inkt bijna op is en er wordt een nieuwe cartridge geleverd. Zo beschikt u altijd over een voorraad originele inkt van hoge kwaliteit.

MEER INFORMATIE OVER READYINK

Bent u op zoek naar een optie met uitzonderlijk lage kosten? Onze EcoTank-printers worden geleverd met originele inkt, zodat u gemiddeld tot wel 90% op inktkosten kunt besparen1. Een fantastische investering voor iedereen die de afdrukkosten wil verlagen. Deze printer stelt u in staat duizenden pagina's af te drukken doordat deze beschikt over een inktreservoir met extra hoge capaciteit dat wordt gevuld met de bijgeleverde inktflessen, in plaats van dat inktpatronen worden gebruikt. Extra vervangende inktflessen zijn beschikbaar.

MEER INFORMATIE OVER ECOTANK

Waarom originele inkt kopen?

De enige manier om ervoor te zorgen dat u probleemloos kunt afdrukken met consistente resultaten is door de originele inktpatronen te gebruiken die door Epson zijn getest en goedgekeurd. We willen graag aan u uitleggen wat onze hoogwaardige en betrouwbare inktpatronen zo bijzonder maakt.

MEER INFORMATIE

Het afdrukproces moet probleemloos en betrouwbaar zijn. Dat is de reden waarom we onze inkten en inktpatronen onderwerpen aan een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma zodat ze moeiteloos samen functioneren. We beheren en bewaken elke stap in het productieproces dankzij de high-techfaciliteiten waarin de productie plaatsvindt en een strikt testprogramma.

Voor u betekent het dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Onze inkten zijn ontworpen om naadloos samen te werken met uw printer en hoogwaardige en betrouwbare resultaten te leveren, ongeacht of u tekst of afbeeldingen afdrukt. Daarom zijn negen op de tien gebruikers van originele Epson-inkt bijzonder tevreden over de kwaliteit van hun afdrukken2.

Er komt heel wat bij kijken om een betrouwbare printer met inktpatronen te maken. Daarom hebben we zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling en zijn we jarenlang bezig geweest met het perfectioneren van onze productiefaciliteiten.

De inktpatronen worden geproduceerd in een geavanceerde, stofvrije omgeving om storingen te voorkomen. Het materiaal en ontwerp van de inktpatroon wordt ook met zorg geproduceerd om een stabiele omgeving te creëren voor de inkt.

Het is niet alleen het dagelijks gebruik van onze printers dat we eenvoudig hebben gemaakt. We hebben ook een einde gemaakt aan de stress bij het kopen van de juiste inkt voor uw printer. U kunt heel snel de juiste verpakking in de winkel identificeren dankzij de afbeelding op de voorkant. Raadpleeg uw gebruikershandleiding om te bepalen op welke afbeelding u moet letten. We hebben ook compacte EasyMail-verpakkingen ontwikkeld die door de meeste brievenbussen passen, voor wanneer uw postbestelling geen handtekening vereist. Hierdoor kunt u probleemloos online bestellen en thuis laten afleveren.

Het maakt niet uit of u veel of weinig afdrukt: we hebben standaard en XL-inktpatronen om te voldoen aan uw afdrukbehoeften.

Het is weinig zinvol om inkt weg te gooien die niet is gebruikt. Daarom zijn bijna al onze inkten beschikbaar in afzonderlijke inktpatronen, zodat u alleen de verbruikte kleur hoeft te vervangen. Hiermee kunt u tot 30%3 inkt besparen, vergeleken met de driekleurige inktpatronen van de concurrentie.

Onze betrouwbare inkten verkleinen ook de kans op drukfouten omdat ze zijn getest, zodat u kunt rekenen op het vermelde rendement en u eenvoudig kunt budgetteren op basis van uw afdrukbehoeften.

En om uw kosten nog verder te verlagen, bieden onze XL-inktpatronen een voordelige oplossing voor gebruikers die regelmatig afdrukken, zodat u meer dan het dubbele aantal pagina's kunt afdrukken4 vergeleken met standaard inktpatronen. Hiermee worden de kosten per pagina aanzienlijk verminderd, waardoor u geld bespaart.

  1. Gemiddelde aantal vereiste inktpatronen/gemiddelde besparing behaald bij het afdrukken van hetzelfde aantal pagina's op basis van de meegeleverde inktflessen voor de EcoTank-serie, exclusief hardwareprijs. Vergelijking gebaseerd op het gemiddelde van de EcoTank A4-serie en afgezet tegen het gemiddelde van de 10 best verkochte modellen in West-Europa, in de periode januari 2017 tot december 2017 (gevolgd door GfK). Berekening van de afdrukkosten gaat uit van gemiddelde adviesprijzen en is gebaseerd op het aantal verbruikte standaard- en XL-patronen voor de West-Europese markt, als gevolgd door GfK in dezelfde referentieperiode. De gehanteerde rendementsgegevens van inktpatronen zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten
  2. Onderzoek uitgevoerd door Epson in december 2015 (n = 1800). Aan eigenaren van Epson-printers werd gevraagd: 'Hoe tevreden bent u met de printkwaliteit van originele Epson-inktpatronen.' Een totaal van 89,8% scoorde 6 of hoger, wat neerkomt op 'zeer tevreden'.
  3. Vergeleken met soortgelijke printers van de concurrentie (HP en Canon) van minimaal €/£ 199,99 bij gebruik van driekleurige inktpatronen (gebaseerd op gegevens van GfK, juli 2015). Tests uitgevoerd door BLI in juli 2015. Wegingsfactor toegepast voor afdrukken van documenten (87%) en foto's (13%) op basis van 'Printing Usage & Attitudes Study' van TNS, juni 2013. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/consumables/individual-inks
  4. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield