TWEE JAAR ONBEPERKT PRINTEN1

Geniet van de vrijheid en het gemak van twee jaar onbeperkt printen met een printer zonder inktpatronen1

MEER INFORMATIE

Stap over op
onbeperkt printen

Hoe werkt het?

Zou het niet geweldig zijn als je de vrijheid had om zoveel pagina's te printen als je maar wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten, oprakende inkt of de vervanging van inktpatronen? Wij noemen het 'Unlimited Printing'. Je kunt twee jaar lang onbeperkt inkt verbruiken1 en tegelijkertijd genieten van de voordelen van een EcoTank-printer zonder inktpatronen.

Ontdek wat Unlimited Printing zo bijzonder maakt en hoe je van deze dienst gebruik kunt maken.

MEER INFORMATIE

Onze aanbieding

INKTVERBRUIK

Print gedurende twee jaar zoveel pagina's als je maar wilt1 en neem contact op met Epson als je meer inkt nodig hebt.

GARANTIE

Voor volledige gemoedsrust krijg je twee jaar garantie op modellen die in aanmerking komen voor Unlimited Printing1. Het ontwerp van EcoTank-printers is volledig gericht op optimale betrouwbaarheid en deze printers leveren superieure kleuren en helderheid bij hoge afdruksnelheden, dankzij de innovatieve, efficiënte en nauwkeurige Micro Piezo-printkop.

Deelnemen

  1. Koop een in aanmerking komende EcoTank-printer samen met een Unlimited Printing-kaart
  2. Registreer je product online binnen 14 dagen na aankoop1.
  3. Plaats op elk gewenst moment een bestelling om inkt bij te vullen in de periode van twee jaar1

Geschikte modellen

MEER INFORMATIE

Printen zonder inktpatronen

Wereldwijd zijn er ruim 40 miljoen apparaten verkocht2 van de revolutionaire EcoTank-printer met inkttanksysteem. De printer is zo populair geworden omdat deze een probleemloze en betaalbare afdrukoplossing biedt. Het radicale ontwerp omvat een inkttanksysteem met extra hoge capaciteit waardoor inktpatronen overbodig zijn geworden, zodat je voor altijd verlost bent van de aanschaf en vervanging van inktpatronen.

MEER INFORMATIE
  1. De algemene voorwaarden De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Na aankoop van een in aanmerking komende printer en een Unlimited Printing-kaart, ga je naar www.onbeperktafdrukkenmetecotank.epson.be om je product te registreren voor de service.
  2. Het aantal wereldwijde inkttankproducten met hoge capaciteit verkocht tussen 2010 en 2018. Dit is gebaseerd op IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker Q1-2019.