Alles-in-één printer van Epson®

De Epson Stylus Photo PX660 maakt afdrukken, scans en kopieën van foto's die er beter uitzien en langer meegaan dan die van fotolabs.

Alles-in-één printer van Epson®

Epson introduceert de Epson Stylus Photo PX660, een alles-in-één printer met scan- en kopieerfunctie voor snelle en glanzende foto's met een betere kwaliteit dan die uit het lab. De PX660, ontwikkeld voor de serieuze amateurfotograaf, heeft een LCD-scherm en een intelligent navigatietouchpad voor gemakkelijke bediening. Vanaf november 2010 zal deze printer in de winkel verkrijgbaar zijn.

De Epson Stylus Photo PX660 werkt met Epson Claria Photographic Ink – een Hi-Definition fotografische inktsoort op basis van kleurstoffen die in een lijst 98 jaar en in een album meer dan 200 jaar meegaat. Hierdoor is de PX660 dé ideale partner voor de nieuwste D-SLR-fotoapparatuur en compact camera's.

Gebruikers sparen tijd en moeite door rechtstreeks vanaf geheugenkaarten, USB-sticks en camera's met PictBridge™-functionaliteit af te drukken. Een foto van 10x15 cm is (ongeveer) binnen 12 seconden klaar en gebruikers kunnen cd's en dvd's personaliseren door rechtstreeks op daarvoor geschikte schijven af te drukken.

Bij de Epson Stylus Photo PX660 zijn verschillende cartridges** verkrijgbaar voor verschillende afdrukbehoeften. Gebruikers kunnen kostenbesparende individuele inktkleuren gebruiken, zodat alleen de verbruikte kleur hoeft te worden vervangen. Dankzij het efficiënte stroomgebruik met ENERGY STAR®-kwalificatie worden zowel de energiekosten als het milieu gespaard.

Julian Maddock, Product Manager voor Home Photo Inkjets, merkt op: "Met de PX660 maken fotoliefhebbers afdrukken om trots op te zijn. Deze printer levert foto's met een levendige, glanzende afwerking – ideaal voor opnamen met hoge resolutie – en dankzij de scan- en kopieerfunctie is dit een veelzijdig apparaat voor thuisgebruik."

Belangrijkste kenmerken:

- Foto's scannen, kopiëren en afdrukken: betere kwaliteit dan het fotolab
- Snel afdrukken van foto's op 10x15 cm-formaat: ongeveer 12 seconden*
- Gemakkelijke bediening met LCD-scherm van 6,3 cm en intelligent navigatietouchpad
- Rechtstreeks afdrukken op daarvoor geschikte cd's en dvd's
- Foto's weergeven en afdrukken, rechtstreeks vanaf geheugenkaarten, USB-sticks en camera's met PictBridge™-functionaliteit
- Energiezuinig alles-in-één apparaat met ENERGY STAR®-kwalificatie voor lagere energierekeningen en minder milieuvervuiling
- Foto's gaan maximaal 98 jaar mee in fotolijst of meer dan 200 jaar in een album*
- Gemakkelijke bewerking van gescande tekst dankzij OCR-software
- Epson Claria™ Photographic Ink is een Hi-Definition fotografische inkt op basis van kleurstoffen: dé ideale partner voor de nieuwste D-SLR-fotoapparatuur en compact camera's
- Lage kosten dankzij individuele inktkleuren: u vervangt alleen de verbruikte kleur
- Diverse cartridgeformaten voor uiteenlopende behoeften**

De Epson Stylus Photo PX660 is beschikbaar vanaf 1 december 2010.

*Meer informatie is te vinden op www.epson-europe.com

**Niet alle cartridges zijn in alle regio's verkrijgbaar. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw printer voor uitgebreide informatie over compatibiliteit.