Altijd en overal perfecte presentaties

Nieuwe bedrijfsprojectoren boordevol intelligente functies voor het snel op zetten van mobiele presentaties

Altijd en overal perfecte presentaties

Mei 2012 –Epson, 's werelds grootste fabrikant van projectoren, is erop gebrand dat mobiele bedrijfspresentaties nóg gemakkelijker kunnen worden gecoördineerd en [1]introduceert om die reden vier nieuwe modellen voor verkoopvertegenwoordigers en andere mensen die zakelijke presentaties geven: de EB-1776W, EB-1771W, EB-1761W en EB-1751. Nieuwe functies als real-time keystone-correctieverhouding zorgen voor perfect recht uitgelijnde beelden, en met de aansluitmogelijkheden voor smartphones is presentatie werkelijk overal mogelijk.

EB-1776W, EB-1771W en EB-1761W

De EB-1776W is de eerste Epson-projector die is uitgerust met de technologie voor real-time keystone-correctieverhouding. Het geprojecteerde beeld wordt gedurende de presentatie continu gecontroleerd en automatisch aangepast. Dit levert optimale weergave op, zonder dat u zelf de instellingen hoeft te wijzigen.

Dankzij Screen Fit is de EB-1776W binnen een handomdraai opgezet. Deze functie voor schermframedetectie wordt met een aparte knop bediend en zorgt dat beelden altijd perfect passen op projectieschermen met een zwart frame. In een paar seconden worden de beelden dan recht en vrij van vervorming weergegeven.

Alle drie de modellen zijn voorzien van een snelle Wi-Fi-aansluiting[2]: gebruikers kunnen de projectoren in een mum van tijd opzetten en overal draadloos presenteren. Epsons iProjection-app maakt het bovendien mogelijk diverse soorten documenten[3]rechtstreeks vanaf de smartphone te projecteren.

EB-1751

Net als de andere modellen is de EB-1751 dankzij de lichte en slanke behuizing zeer gebruiksvriendelijk en draagbaar. Dankzij de functies voor snel opstarten en onmiddellijk uitschakelen hoeft u nooit te wachten totdat de projector is opgewarmd of afgekoeld.

Bernhard Ohling, productmanager, Epson Europe, zegt: "We hebben heel goed naar onze klanten geluisterd. Zij wilden graag gemakkelijk op te stellen en eenvoudig te bedienen projectoren. Deze serie draagbare bedrijfsprojectoren is op die eisen afgestemd. Niet alleen verkoopmedewerkers die altijd onderweg zijn, maar ook anderen die bijna dagelijks een presentatie geven, zullen heel blij zijn met de nieuwe functies."

Bernhard zegt verder: "Het is natuurlijk desastreus als de eerste vijf minuten van een belangrijke zakelijke bespreking of een unieke kans op een verkoopdeal besteed worden aan het uitlijnen van het beeld of het wachten op een trage Wi-Fi-verbinding. Met deze nieuwe producten behoren die problemen voorgoed tot het verleden. Mensen worden niet meer afgeleid door het instellingenmenu, maar kunnen zich helemaal concentreren op hun boodschap."

De EB-1776W, EB-1771W, EB-1761W en EB-1751 zijn vanaf mei 2012 verkrijgbaar.

Belangrijkste kenmerken:

KenmerkenEB-1776WEB-1771WEB-1761WEB-1751
Slanke behuizing met draagtas, weegt slechts 1,7 kg
Supersnelle Wi-Fi-aansluitingoptioneeloptioneel-
Perfect recht uitgelijnde beelden met Epsons technologie voor real-time keystone-correctieverhouding (uitsluitend EB-1776W)---
Screen Fit voor perfect passende beelden op projectieschermen met zwart frame---
Handmatige horizontale en automatische verticale keystone-correctieBeide auto
Weergave van PDF-documenten (naast traditionele beeldbestanden) in diavoorstellingen-
Draadloos presenteren vanaf een smartphone of tablet-pc met Epsons iProjection-app3optioneeloptioneel-
Gelijktijdige weergave van twee verschillende bronnen via schermverdeling---
Rechtstreeks vanaf USB-flashdrive presenteren via 'plug-and-play'-functionaliteit
Heldere en uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit dankzij Epsons 3LCD-technologie
Presenteren bij daglicht met een even hoog lichtrendement voor gekleurd/wit licht van 3000 lumen26002600
HDMI-ingang voor eersteklas beelden-
Ingebouwde luidspreker van 1 W
Aansluiting voor Epson USB-visualiser (documentcamera)
Volledige controle over de projector en de status ervan via draadloze of LAN-verbinding met EasyMP Network Monitoroptioneeloptioneel-
EasyMP USB-weergave: slechts één USB-kabel voor weergave van beeld en geluid én voor de afstandsbediening (beschikbaar op Mac en pc)
EasyMP Network Projection: via een draadloze of LAN-aansluiting beelden naar de projector sturenoptioneeloptioneel-

Opmerking voor de redacteur:

Informatie over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor ondernemingen en thuiskantoren, tot sensoren en micro-apparatuur.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 78.000 werknemers in 99 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.594 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.583 miljoen euro voor het boekjaar 2010. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050

http://eco.epson.com


[1] Bron: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2]Optioneel voor EB-1771W en EB-1761W

[3]Alleen Word- (doc, docx), Excel- (xls,xlsx), PowerPoint- (ppt,pptx), Keynote- en PDF-bestanden die met Office 2004 of later zijn gemaakt