Bespaar kosten door zelf etiketten in kleur af te drukken

TM-C3500 gebruikt pigmentinkt voor duurzame, sneldrogende etiketten

Bespaar kosten door zelf etiketten in kleur af te drukken

1 augustus 2013 - Epson kondigt de TM-C3500 aan en biedt hiermee tal van industrieën een nieuwe manier om zelf kleurenetiketten af te drukken. Dankzij pigmentinkt in plaats van dye-based inkt kan deze etiketprinter kleurrijke, duurzame etiketten maken die snel drogen, niet vlekken, waterbestendig zijn en niet vervagen.

Speciaal ontwikkeld voor diverse productie-industrieën als chemie, gezondheidszorg, detailhandel en evenements-industrieën. Met deze printer kunnen bedrijven zelf hun eigen etiketten maken waardoor wachttijden en hoge kosten van etiketfabrikanten kunnen worden voorkomen. Gebruikers ervaren dat de TM-C3500 meer controle over het design van hun etiketten biedt.

Met de DURABrite Ultra-inktpatronen bespaart u geld, omdat alleen de verbruikte kleur vervangen hoeft te worden. Door pigmentinkt te gebruiken blijven etiketten, barcodes, labels en tickets langer goed, zijn duurzamer en veel scherper dan met dye-based inkt afgedrukte materialen. En met het LCD-scherm kunnen gebruikers de printerstatus makkelijk controleren en zien welke kleur moet worden vervangen.

Ivan Tanev, productmanager van Epson Europe, zegt: 'De TM-C3500 kan worden gebruikt om tal van etiketten te maken in verschillende groottes en maten. De TM-C3500 heeft hoge printsnelheden tot maximaal 103 mm/sec, een geïntegreerde automatische snijder en de mogelijkheid om op verschillende media af te drukken. De TM-C3500 is ideaal voor fabrikanten die een printer voor kleurenetiketten nodig hebben en die makkelijk is in het gebruik voor kleine tot middelgrote oplages.'

De TM-C3500 is vanaf september 2013 beschikbaar.

Functies

Print kleurenetiketten, tickets en labels die afgestemd zijn op uw wensen, wanneer u maar wilt

Hoge afdruksnelheid tot maximaal 103 mm/sec

Met de DURABrite Ultra-inktpatronen bespaart u geld, omdat alleen de verbruikte kleur vervangen hoeft te worden

Het LCD-scherm maakt het controleren van inktniveaus en de printerstatusgegevens gemakkelijk

Maak afdrukken van hoge kwaliteit op een breed scala aan materiaal, waaronder mat en glanzend papier, synthetische media in tal van standaard formaten en groottes.

Sneldrogende DURABrite Ultra-inkt voor professionele bedrijfsdocumenten die bestand zijn tegen water, vuil en vervagen.

De automatische spuitkopcontroletechnologie (AID) van Epson spoort mogelijke verstoppingen in de spuitkanaaltjes of dode pixels in streepjescodes op en corrigeert deze

Geïntegreerde automatische papiersnijder

Alle functionaliteiten, inclusief te vervangen verbruiksmaterialen, aan de voorzijde ten behoeve van gebruiksgemak

Meegeleverde softwareprogramma's voor eenvoudige installatie

 

Opmerkingen voor de redactie

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 68.000 werknemers in 96 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.
http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkwartier van de groep voor Europa, Het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1,727 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1,540 miljoen euro. http://www.epson.eu

Ecologische visie 2050
http://eco.epson.com/