Bespaar tijd en geld met de nieuwe thermische kassabonprinter van Epson

De meest geschikte combinatie van prijs, betrouwbaarheid en snelheid

Bespaar tijd en geld met de nieuwe thermische kassabonprinter van Epson

20 October 2013. De nieuwe TM-T20II is ontworpen om direct te kunnen worden gebruikt en is één van de meest betaalbare kassabonprinters van Epson, de leidende fabrikant van printers voor verkooppunten in Europa[1]. Met de TM-T20II kunt u snel afdrukken op kwitantiepapier van 80 mm en de printer is uiterst geschikt voor bedrijven die een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbaarheid willen. Het apparaat zal verkrijgbaar zijn vanaf januari 2014.

De papierbesparingsfunctie van de TM-T20II verkleint marges, waardoor maximaal 12 mm papier wordt bespaard bij iedere afdruk. Hierdoor kunnen vele papierrollen worden bespaard gedurende de totale gebruiksduur van 15 miljoen regels. De TM-T20II is ontworpen voor probleemloos onderhoud en voldoet aan de bekende standaarden van Epson met betrekking tot kwaliteit en betrouwbaar, alsook een geruststellende garantie van 2 jaar. Dankzij het efficiënte elektriciteitsverbruik van de printer dat door ENERGY STAR is gekwalificeerd, worden zowel de elektriciteitskosten als het milieu gespaard.

Laura Hennigfeld, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'De TM-T20II is uiterst geschikt voor bedrijven die een verkooppuntprinter willen die gemakkelijk instelbaar, snel en betaalbaar is, zowel bij aanschaf als gebruik. De afdruksnelheid van 200 mm per seconde draagt bij aan het verkleinen van lange wachtrijen en de papierbesparingsfunctie vermindert verspild papier, waardoor tijd en geld worden bespaard. Gebruikers kunnen hiermee ook betere klantondersteuning bieden, omdat ze minder vaak papierrollen hoeven te vervangen en dus hun aandacht kunnen vestigen op hun klanten.'

De TM-T20II biedt een effectieve oplossing, en is zeer geschikt voor detailhandel, horeca en kruidenierswinkels. Dankzij de ondersteuning van alle huidige besturingssystemen kan de TM-T20II eenvoudig worden geïntegreerd. Bovendien kan het apparaat met behulp van de wandbevestiging horizontaal of verticaal worden opgehangen. Kies uit seriële of Ethernet-aansluitmogelijkheden; ingebouwde USB is als standaard beschikbaar.

De TM-T20II is verkrijgbaar vanaf januari 2014.

Functies

Thermische verkooppuntprinter

Afdruksnelheid van 200 mm/sec

Twee modellen: 1) USB met serieel 2) USB met Ethernet

Automatische papierreductiefunctie

Afdrukfunctie voor waardebonnen

ENERGY STAR-gecertificeerd

Externe voedingseenheid

Totale werkingsduur van 15 miljoen regels

Totale werkingsduur van de automatische snijder is 1,5 miljoen sneden

Het gemiddelde van storingsloze werkingstijd is 360.000 uren

Het gemiddelde volume van storingsloze werking is 60 miljoen regels

Levensduur van printkop is 100 km

Wordt geleverd met een zoemer om te melden wanneer een kwitantie wordt afgedrukt

Opmerkingen voor de redactie

Over Epson

Epson is een mondiale innovatieleider en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots tot sensoren en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de verwachtingen van klanten over de gehele wereld te overtreffen en biedt klanten in het bedrijfsleven en thuis, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, heeft wereldwijd meer dan 68.000 werknemers in 96 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.727 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050  

http://eco.epson.com/[1] Bron: Interconnection Consulting, 2013