Betaalbare projectoren helpen bedrijfspresentaties te optimaliseren

De nieuwste projectoren bieden kwalitatief hoogwaardige beelden, zelfs bij fel licht

Betaalbare projectoren helpen bedrijfspresentaties te optimaliseren

Amsterdam, 18 oktober 2011- Inspringend op de wensen van bedrijven en onderwijsinstellingen heeft Epson, internationaal marktleider op gebied van videoprojectoren[1], de EB-1880, de EB-1860 en EB-1840W geïntroduceerd. Dit is een reeks betaalbare, compacte projectoren met talloze handige functies, die gebruikers in staat stellen snel en eenvoudig krachtige presentaties te geven. Dankzij de 3LCD-technologie van Epson geven deze apparaten een levendig, hoogwaardig beeld met een stevig lichtrendement van wit en gekleurd licht van maximaal 4.000 lumen en een contrastverhouding van 2.500:1.

Het instellen en gebruiken van de apparaten uit deze reeks is een fluitje van een cent. De projectoren zoeken automatisch naar de videobron - na aansluiting hoeft de gebruiker niets meer te doen. Het geluid wordt verzorgd door een ingebouwde luidspreker, die bij de EB-1880 tot 10 W levert en bij de EB-1860 en de EB-1840W 5 W. De 3-in-1 USB-weergavefunctie houdt in dat er slechts één kabel nodig is voor aansturing van audio, video en muis. Ook prettig is dat het uitlijnen van foto's in enkele seconden is gepiept. Verticale keystone-correctie vindt automatisch plaats en horizontale keystone-correctie kan met behulp van een intuïtieve schuifknop of een speciale knop worden aangepast.

Dit is een bijzonder veelzijdige reeks. De EB-1880 beschikt over diverse ingangen, onder meer voor HDMI. Daarnaast kan op alle modellen in de reeks direct de ELP-DC06 USB-documentcamera van Epson worden aangesloten, om documenten in close-up of zelfs 3D-objecten weer te kunnen geven.

Frederic Haton, projector product manager bij Epson Europe, zegt hierover: "Deze nieuwe projectoren bieden een ongelooflijk helder beeld en talloze handige functies voor een betaalbare prijs. Bovendien zijn de totale gebruikskosten bijzonder laag, vanwege het lage stroomverbruik en de lange levensduur van de lamp.

Een ander voordeel is de mogelijkheid voor netwerkbeheer op afstand. Zo besparen bedrijven op onderhoudskosten, omdat de apparaten vanaf één enkele plek in het netwerk in de gaten kunnen worden gehouden. Controles ter plekke zijn dus overbodig."

De EB-1880, de EB-1860 en de EB-1840W zijn per direct verkrijgbaar. De adviesprijs voor de EB-1880 is € 1.249 (ex. BTW) en de adviesprijs voor de EB-1860 en de EB1840W is € 916 (ex. BTW).

Belangrijkste eigenschappenEB-1880EB-1860EB-1840W
Lichtrendement van wit en gekleurd licht van 4.000 lumen3.700 lumen
Hoogwaardig XGA-beeld met een contrastverhouding van 2.500:1WXGA
Automatische detectie van de videobron
Handige ingebouwde 10 W-luidspreker5 W5 W
3-in-1 USB-weergave
Automatische verticale keystone-correctie
Horizontale keystone-correctie met intuïtieve schuifknopspeciale knop
Groot aantal aansluitmogelijkheden
HDMI-ingang--
Directe aansluiting voor Epson ELP-DC06 documentcamera
Licht en compact - ideaal voor plafondmontage
Extra lange, verstelbare voet voor desktopgebruik
Lange levensduur van de lamp en laag stroomverbruik
Minder onderhoud vanwege extern netwerkbeheer
Twee jaar garantie op de projector en één jaar op de lamp

Informatie over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur.

                      

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 75.000 werknemers in 100 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 2.400 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.875 miljoen euro voor het boekjaar 2009. www.epson-europe.com

Ecologische Visie 2050

http://eco.epson.com[1]Bron: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com