Betaalbare projectoren met high-end functies

Zodat bedrijven en onderwijsinstanties meer waar voor hun geld krijgen

Betaalbare projectoren met high-end functies

Amsterdam, 14 november 2011 – Epson, wereldwijd leider in de markt voor videoprojectoren[1], helpt bedrijven en onderwijsinstanties meer uit hun budget te halen dankzij het assortiment betaalbare projectoren, boordevol functies die normaal gesproken alleen in duurdere modellen te vinden zijn. De EB-X11 en EB-S11 zijn speciaal bedoeld voor gebruikers in het onderwijs, en de EB-X14, EB-X12 en EB-W12 met HDMI-ingang zijn ideaal voor zakelijk gebruik. Alle modellen bieden gebruiksvriendelijke functies en een hoge beeldkwaliteit.

De projectoren zijn gemakkelijk op te stellen en te gebruiken, zodat gebruikers in bedrijven en onderwijsinstanties zich op de presentatie kunnen concentreren. Met de 3-in-1 USB-weergavefunctie van Epson hebt u voor beeld, geluid en bladeren door de pagina's slechts één kabel nodig. Het is de snelste manier om het beeld van uw pc of Mac te projecteren. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om met behulp van een USB-stick foto's te presenteren. Het beeld uitlijnen is snel en probleemloos, dankzij de verticale en horizontale keystone-correctie. Enkele modellen beschikken zelfs over een horizontale keystone-schuif.

Julia Lin, productmanager bij Epson Europe, zegt hierover: “De ervaring van gebruikers is heel belangrijk voor Epson. Daarom hebben wij deze nieuwe horizontale keystone-schuif ontwikkeld. Dit is een eenvoudige en intuïtieve manier om de vorm van de projectie te regelen. Zelfs wanneer de projector onder een hoek ten opzichte van het scherm staat, zorgt de schuif ervoor dat het beeld toch binnen een handomdraai is uitgelijnd. Door dit soort gebruiksvriendelijke functies hebben Epson-klanten meer waar voor hun geld. Er zijn namelijk maar weinig projectoren in deze prijsklasse uitgerust met zowel verticale als horizontale keystone-correctie.”

Sommige modellen hebben een directe aansluiting op de Epson ELP-DC06 USB Visualiser. Aan de hand van de ELP-DC06 kunnen documenten en objecten via de projector worden gedeeld. Gebruikers hoeven dan geen tijd te verspillen aan fotokopiëren, foto's maken of materialen scannen. Dit is ook erg handig voor gebruikers in het onderwijs die wetenschappelijke experimenten van dichtbij willen laten zien.

De 3LCD-technologie van Epson levert natuurlijke, nauwkeurige kleurenreproductie en een lichtrendement tot 3000 lumen, dat voor zowel wit als gekleurd licht gelijk is. In combinatie met de contrastverhouding van 3.000:1 die scherpe details oplevert, is het resultaat een helder, hoogwaardig beeld.

Ten slotte bespaart u dankzij de lange levensduur van de lamp, tot 5.000 uur in de spaarstand, onderhoudstijd en bedrijfskosten.

De EB-X12, EB-W12, EB-X14,De EB-S11 en EB-X11 zijn per direct beschikbaar.

Adviesprijs inclusief BTW:

  • EB-S11, € 379
  • EB-X11, € 499
  • EB-X12, € 539
  • EB-W12, € 639
  • EB-X14, € 649
Belangrijkste kenmerkenEB-S11EB-X11EB-X12EB-W12EB-X14
Betaalbare, hoogwaardige projectorSVGA●GA●GAWXGA●GA
3-in-1 USB-weergave
Geen pc nodig: presenteer foto's rechtstreeks van uw USB-geheugen
Verticale keystone-correctieHandmatigAutoAutoAutoAuto
Horizontale keystone-correctieToetsSchuifSchuifSchuifSchuif
Compact en licht
Direct aan/uit
Onmiddellijk uitschakelen
Directe aansluiting op Epson ELP-DC06 USB Visualiser
HDMI-ingang voor high definition-beelden
Handige ingebouwde luidsprekers2 W2 W2 W2 W2 W
Ventilatoruitlaat vooraan
3LCD-technologie
Hoog lichtrendement voor gekleurd en wit licht2600 lm2600 lm2800 lm2800 lm3000 lm
Hoge contrastverhouding3.000:13.000:13.000:13.000:13.000:1
E-TORL-lamp zorgt voor hogere helderheid dankzij betere energie-efficiëntie

Informatie over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 75.000 werknemers in 100 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 2.400 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.875 miljoen euro voor het boekjaar 2009. www.epson-europe.com

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com

Noot voor de redactie
Voor meer informatie:
Pride PR
Gijs Roeloffzen / Ivette van der Elst
T: 0031 71 568 00 28
E: epson@pridepr.nl

Afbeeldingen zijn verkrijgbaar op aanvraag.[1]Bron: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com