Bezoekt u eind september Labelexpo 2015 in Brussel?

Bezoekt u eind september Labelexpo 2015 in Brussel?

Zaventem, 14 augustus 2015 - Epson biedt het grootste en meest diverse portfolio als het gaat om oplossingen voor het printen van labels. Van handzame labelprinters voor op kantoor, tot oplossingen voor industrie, de bouwwereld en detailhandel. En van gootformaat-printers tot UV- en water-based print- en drukpersoplossingen voor commerciële doeleinden. Iedere printer of drukpers wordt in zijn totaliteit ontwikkeld door Epson, van hardware en printkop, tot aan inkt en software.

Tijdens Labelexpo 2015 zullen onder andere de volgende oplossingen gedemonstreerd worden:

  • De SurePress L-6034VW digitale etikettendrukpers met Epson’s PrecisionCore-lineheads, LED-uitgeharde UV-inkt met digitale vernistechnologie en witte inkt voor duurzame en hoogwaardige etiketten.
  • De digitale zevenkleureninkjet-etikettendrukpers SurePress L-4033AW met witte inkt zorgt voor eenvoudige en efficiënte verwerking van hoogwaardige afdrukken in kleine oplagen.
  • Verschillende modellen uit de ColorWorks range: deze kleurenetikettenprinters zijn geschikt voor fabrieken, logistiek, detailhandel en gezondheidszorg.
  • De LabelWorks compacte, elektronische etikettenprinters voor duurzame etikettering in kantoren, magazijnen en fabrieken.
  • De Epson SureColor SC-S 162,6 cm grootformaatprinters, ontworpen voorcreatieve drukkers, specialistische sign makers en professionele drukkers van displays om hun serviceportfolio's uitbreiden.

Wilt u Epson's nieuwste ontwikkelingen voor digitale labelprinters zelf ervaren en er verder bespreken? Wij zetten graag een 1-op-1 gesprek met een van de Epson woordvoerders ter plaatse voor u op.

Bijgaand treft u ook het Engelstalige persbericht aan, waarin u meer informatie vindt over Epson’s focusproducten tijdens Labelexpo 2015.

Meer informatie is eveneens beschikbaar via: www.epson.eu/labelexpo

Hopelijk tot ziens op Labelexpo 2015!

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2013 een omzet van 1.517 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/