Breid uw professionele signalisatie- en displaymogelijkheden uit

Ontdek een uitgebreide nieuwe reeks van creatieve toepassingen voor deze nauwkeurige en productieve printers van superieure kwaliteit

Breid uw professionele signalisatie- en displaymogelijkheden uit

4 januari 2016 – In aansluiting op de eerste kennismaking met een reeks nieuwe technologieën tijdens de VISCOM, kondigt Epson hierbij de onthulling aan van de nieuwste serie professionele grootformaat-signalisatieprinters. De nieuwe SC-S-reeks, die het resultaat is van uitgebreid marktonderzoek, feedback van klanten en tests, biedt gebruikers een nauwkeurige en accurate manier om pakkende en fraaie signalisatiematerialen en displays te vervaardigen. Deze reeks, die compleet met uitzonderlijke service en ondersteuning wordt geleverd, zal de operationele inzetbaarheid vergroten zodat bedrijven hun productiviteit tot een maximum kunnen verhogen.

Elke afzonderlijke component van deze printers (SC-S80600, SC-S60600, SC-S40600) is volledig door Epson ontworpen en vervaardigd om een naadloze werking te waarborgen en resultaten van professionele kwaliteit te garanderen. Van signalisatiematerialen tot high-end displays en decors, deze printers produceren nauwkeurige resultaten op een reeks van verschillende substraten. Alles van expositieschermen, posters en verlichte panelen tot POS-materialen, voertuigopschriften en muurbehang wordt geproduceerd met ongeëvenaarde nauwkeurigheid dankzij een uiterst geavanceerd systeem voor automatische spanningscontrole (AD-ATC). Dit is gekoppeld aan een geavanceerd invoersysteem en antistatische drukrollers met grote diameter voor optimale grip en nauwkeurigheid bij de invoer.

De reeks is uitgerust met een Epson PrecisionCore-printkop van de nieuwste generatie en produceert uitstekende uitvoer in prachtige kleuren en helderheid. Bij gebruik in combinatie met de nieuw samengestelde Epson UltraChrome GS3- of GS3 with Red-inkten kunnen gebruikers een breed kleurenspectrum produceren voor een uiterst nauwkeurige kleurenreproductie. De SC-S80600 profiteert van de toevoeging van zowel rode als oranje inkt, waardoor het kleurenspectrum nog ruimer wordt en de mogelijkheden nog verder toenemen. Een 'Precision Dot'-modus voor hoge kwaliteit maakt het eenvoudig om de algehele printkwaliteit te verbeteren op een reeks van materialen, waaronder doorzichtige folie, vinyl, canvas en fotopapier, door verschillende parameters voor de beeldkwaliteit op een gebruiksvriendelijke manier op elkaar af te stemmen.

In de woorden van Dominic Fowler, productmanager bij Epson Europe: "We hebben geluisterd naar de uitgebreide feedback van onze klanten over onze vorige signalisatiemodellen en besloten een compleet nieuwe reeks te ontwikkelen op basis van hun behoeften. Het resultaat is een toonaangevende serie producten die is uitgerust met de geavanceerde techniek van Epson om het summum aan nauwkeurigheid, precisie en kwaliteit te bieden. Zij vormen echt het toppunt van de kennis en expertise van Epson gecombineerd in één productreeks”.

Het complete ontwerp van de nieuwe SC-S-reeks is gericht op het verbeteren van de afdrukervaring voor de klant. De installatie gaat snel en gemakkelijk en wanneer eenmaal op vol tempo wordt afgedrukt, biedt het grote, duidelijke paneel een blik op het afdrukgebied, terwijl LED-lampjes de inspectie van de afdrukken vereenvoudigen.

Epson begrijpt dat productiviteit van het allergrootste belang is voor klanten en de reeks biedt een aantal functies, waaronder automatisch onderhoud van de printkop en een systeem voor het opvangen van de inktnevel, om te helpen een maximale beschikbaarheid te waarborgen zodat het afdrukken continu kan blijven doorgaan.

In het onwaarschijnlijke geval dat zich een probleem voordoet, staat Epson voor u klaar. De producten worden geleverd met een standaard tweejarige garantie om klanten extra gemoedsrust te bieden. Voor klanten die langer willen profiteren van de uitzonderlijke service en ondersteuning van Epson zijn er tevens opties voor uitgebreide garantie beschikbaar.

De SC-S60600 en SC-S40600 zijn nu verkrijgbaar voor de prijs van respectievelijk € 18.995€ en 11.995.

De SC-S80600 is verkrijgbaar vanaf begin maart voor de prijs van € 20.295.

Belangrijkste kenmerken

SC-S80600SC-S60600SC-S40600
Epson PrecisionCore TFP-printkop van de nieuwste generatie met 360 dpi voor hoogwaardige resultaten
Toonaangevende geavanceerde automatische spanningscontrole (AD-ATC) voor nauwkeurige en precieze substraatbediening
Nieuw samengestelde Epson UltraChrome GS3-inkten-
Nieuw samengestelde Epson UltraChrome GS3 with Red--
Gebruik van rode en oranje inkt om het kleurenspectrum verder uit te breiden--
Mogelijkheden tot uitbreiding met witte/metallic inkt--
Epson PrecisionDot-modus voor hoge kwaliteit om de algehele kwaliteit te verbeteren op moeilijke materialen
Nieuwe MicroWeave als standaard om de algehele kwaliteit op moeilijke materialen te verbeteren en nieuwe productiviteitsniveaus te bereiken
Nauwkeurige en buitengewoon stevige, uit één stuk vervaardigde standaard vergemakkelijkt de installatie
Nieuwe 'Epson-blauw' behuizingskleur
Groot, overzichtelijk inspectiepaneel biedt duidelijk zicht op afdrukgebied
LED-lampjes voor eenvoudige inspectie van afdrukken
Automatische reinigingssysteem voor de printkop verwijdert vuil, met minder uitvaltijd en gebruikersinterventie tot gevolg
Automatisch printkoponderhoud zorgt voor minder uitvaltijd en gebruikersinterventie
Nieuw oppaksysteem voor betrouwbaar afdrukken zonder toezicht
Inktregelsysteem mengt inktpigment in de transportoplossing om een gelijkmatige verdeling van inkt te waarborgen ten behoeve van kwaliteit en consistentie
Beschermplaat voor printkop biedt bescherming tegen vreemde voorwerpen die op de plaat zijn achtergebleven
Nieuw ontworpen naverwarming voor soepele algehele verwarming
Maximaal rolgewicht verhoogd tot 45 kg
Uitgebreide profielbibliotheek bij opstarten ter ondersteuning van hoogwaardige productie
Opnieuw ontworpen droogbalkOptionele uitbreidingOptionele uitbreiding
Nieuw verbeterde media holding plates voor extra controle en nauwkeurigheid
Standaard tweejarige garantie, terwijl tevens uitgebreide garantieopties beschikbaar zijn
Epson Control Dashboard voor grotere controle en beter beheer van projecten en firmware-updates
 

 


Opmerking voor de redacteur

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.517 miljoen euro voor het boekjaar 2013.

www.epson.eu

Ecologische Visie 2050

http://eco.epson.com