De beste kleurenlaserprinter ooit van Epson helpt kleine bedrijven om de kosten van drukwerk te verlagen

Een flexibele, voordelige oplossing voor het maken van hoogwaardige gedrukte marketingmaterialen en professionele kantoordocumenten

De beste kleurenlaserprinter ooit van Epson helpt kleine bedrijven om de kosten van drukwerk te verlagen

September 2012- Epson biedt bedrijven een voordelig, intern alternatief voor het uitbesteden van drukwerk, de WorkForce AL-C500DN-serie. Dit is een serie snelle, gebruiksvriendelijke kleurenlaserprinters waarmee media op een flexibele manier kan worden verwerkt en waarmee professionele afdrukken kunnen worden gemaakt.

De serie beschikt niet alleen over het breedste kleurenscala ooit voor laserproducten van Epson, ook wordt een standaardresolutie van maar liefst 1200 dpi gecombineerd met de Resolution Improvement Technology (RiT) van Epson voor afdrukken van 4800 RiT met duidelijke, leesbare tekst en heldere afbeeldingen met vloeiende overgangen en tinten.

De serie biedt een afdruksnelheid van maar liefst 45 pagina's per minuut, terwijl de tonercartridges en papierladen met hoog rendement en de werkcyclus van 120.000 pagina's ervoor zorgen dat apparaten uit deze serie veeleisende, lange afdruktaken en hoge maandelijkse afdrukvolumes aankunnen. Dankzij netwerkmogelijkheden kan het apparaat eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande systemen en dankzij standaard dubbelzijdig afdrukken wordt er zo weinig mogelijk papier verbruikt.

U hebt de mogelijkheid om een breed scala aan media te gebruiken, zoals extra dik gecoat papier en voorbedrukt papier, zodat u heel eenvoudig marketingmaterialen als folders en flyers kunt maken.

Elise Delarue, productmanager, Epson Europe, vertelt: “Deze printers zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar voordelige oplossingen om intern hoogwaardige, professionele marketingmaterialen en bedrijfsdocumenten te produceren. Bedrijven hoeven drukwerk minder vaak uit te besteden en kunnen eenvoudig hun eigen materialen maken, waardoor ze uiteindelijk geld besparen.”

“Bovendien kunnen bedrijven doordocumenten en marketingmaterialen intern af te drukken hun afdrukvolume nauwkeuriger beheren door af te drukken op verzoek, waardoor het risico op overproductie of verouderde informatie op materialen wordt verkleind. Ook zorgt dit voor minder afval en is er minder opslagruimte nodig.”

De WorkForce AL-C500DN-serie is beschikbaar vanaf september, en de prijzen zijn €1.570, €1.950, €2.320, en €4.585 excl. BTW.

Belangrijke productfuncties:

Belangrijke functiesAL-C500DNAL-C500DTNAL-C500DHNAL-C500DXN
45 ppm zwart-wit en kleur
Hoge capaciteit papieropslag700125018002900
Werkcyclus van 120.000 pagina's
Standaard dubbelzijdig afdrukken
Geschikt voor netwerken
Resolutie van 4800 RiT
Geavanceerde schermtechnologie met amplitudemodulatie
Afdruktechnologie voor meerdere schermen
Papiergewicht tot maximaal 216 g/m²
Flexibele papiersoorten: Normaal papier/ Gerecycled papier / Halfdik papier / Dik papier / Extra dik papier / Voorbedrukt papier / Gekleurd papier / Gecoat papier / Papier met briefhoofd / Etiketten / Enveloppen / Speciaal papier
Papierformaten: A4, A5, A6, B5, LT, HLT, LGL, GLG, GLT, EXE, F4, Monarch, Com-10, DL, C5, C6, IB-5 - Aangepaste breedte: 76,2 - 215,9 mm / Lengte: 127 - 355,6 mm
Tonercartridges met hoog rendement: tot wel 18.300 pagina's in zwart-wit, 17.300 in CMY
Universeel stuurprogramma –Epson Download Navigator
Organiser voor afdruktaken
Papiercassette voor 550 vellen-1-2
Papiercassette voor 1100 vellen--11
Nietmachine/stapeleenheid voor 1000 vellen---1
 

Noot voor de redactie

Over Epson Epson is een wereldwijde leider op het gebied van beeldvorming en innovatie met producten variërend van inkjetprinters en 3LCD-projectors tot sensors en andere micro-apparaten. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson Group wordt geleid door de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, waar meer dan 75.000 werknemers in 97 bedrijven over de hele wereld werkzaam zijn, en is trots op haar continue bijdragen aan het milieu over de hele wereld en de gemeenschappen waarin het bedrijf actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe Epson Europe B.V. is gevestigd in Amsterdam en is het regionale hoofdkwartier van de groep in Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Epson Europe heeft een personeelsbestand van 1594 werknemers en heeft in het financiële jaar 2010 voor 1583miljoen euro verkocht. http://www.epson.eu

Milieuvisie 2050   http://eco.epson.com/