De snelste draagbare zakelijke scanners op de markt1

Met grote veelzijdigheid aan media, SuperSpeed USB 3.0-aansluitmogelijkheden en een handige documentinvoer van 20 pagina's

De snelste draagbare zakelijke scanners op de markt1

Amsterdam, 21 november 2016 – Epson introduceert twee nieuwe draagbare zakelijke scanners die de hoogste snelheden in de markt[1] bieden. De WorkForce DS-310 en DS-360W maken documentbeheer eenvoudig, snel en effectief terwijl u onderweg bent. Dankzij het bijzonder lichte en compacte design zijn ze ideaal om mee te nemen in een tas of op te bergen in een lade, zodat mobiele werknemers zowel op kantoor als onderweg eenvoudig en snel papierwerk kunnen digitaliseren. De ingebouwde batterij en draadloze connectiviteit van de DS-360W bezorgen de gebruiker een geheel draadloze draagbare scanervaring.

Steve King, productmanager, Epson Europe, zegt: 'Met deze snelste draagbare zakelijke scanners op de markt kunt u eenvoudig scannen waar u ook bent1, met 25 ppm1, zowel dubbel- als enkelzijdig, in kleur en zwartwit met een resolutie van 300 dpi. Vanwege de SuperSpeed USB 3.0-aansluitmogelijkheden en een documentinvoer van 20 pagina's zijn de scanners nog efficiënter geworden. Dankzij de ingebouwde batterij, draadloze connectiviteit en mobiele oplaadmogelijkheid via USB kunt u scannen waar u ook bent.'

Grote veelzijdigheid aan media

Met beide modellen kunt u een breed scala aan media scannen, waaronder enveloppen, kaarten en papier van 52-230 gsm. Ze zijn ideaal in alle situaties waar er behoefte is om papieren documenten, zoals visitekaartjes of ondertekende formulieren, te scannen en op te slaan.

Draadloze connectiviteit op de DS-360W

Scan documenten eenvoudig naar mobiele telefoons en tablets zonder gedoe met kabels dankzij draadloze connectiviteit. Bovendien zorgt de batterij met mobiele oplaadmogelijkheid ervoor dat het apparaat ideaal is voor werknemers die onderweg zijn. En wanneer de scanner wordt gebruikt met de gratis van de Epson-site te downloaden Document Capture Pro-software, kan het apparaat moeiteloos in de workflow van een bedrijf worden opgenomen via de meeste documentmanagementsystemen. In combinatie met Document Capture Pro biedt de DS-360W niet alleen veel ‘scannen-naar’ functies, zoals Scan-To-Cloud, scannen naar e-mail en scannen naar SharePoint, maar ook diverse handige beeldverwerkingsfuncties, zoals streepjescodeherkenning en OCR-A/B-ondersteuning via zones.

De WorkForce DS-360W en DS-310 zijn verkrijgbaar vanaf januari 2017 voor een prijs van respectievelijk € 329 en € 249 (ex. BTW).

Kenmerken

 • Draagbare zakelijke scanner voor snel en efficiënt beheer van documenten onderweg
 • De snelste scanner in zijn klasse1 - scansnelheid van 25 ppm, zowel dubbel- als enkelzijdig, in kleur en zwartwit met een resolutie van 300 dpi
 • Geschikt voor papiergewicht van 52 tot 230 gsm
 • Kan een breed scala aan media scannen, waaronder enveloppen, visitekaartjes, kassabonnen en meer
 • Speciale scanfunctie voor kaarten, legitimatiebewijzen, rijbewijzen, lidmaatschapskaarten en meer
 • USB 3.0-compatibel
 • Ingebouwde batterij (alleen DS-360W)
 • Wi-Fi-connectiviteit voor nog grotere mobiliteit (alleen DS-360W)
 • Automatische documentinvoer van 20 vellen voor snellere workflows
 • Compatibel met Windows en Mac
 • Documenten kunnen worden opgeslagen als doorzoekbare PDF's, Excel- en Word-bestanden en meer.
 • Epson Scan 2.0 en Document Capture Pro

 

 


Opmerkingen voor de redacteur

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en zet zich in om mensen, dingen en informatie te verbinden met behulp van oorspronkelijke, doelmatige en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van ons bedrijf loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 72.000 werknemers in 93 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2014 een omzet van 1,551 miljard euro. http://www.epson.nl

Ecologische Visie 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1]Vergeleken met persoonlijke mobiele scanners zoals deze zijn gedefinieerd door Infosource voor de EMEA-regio en volgens de specificaties op websites van concurrenten, juni 2016.