De SureColor SC-S80600-printer is nu Pantone-gecertificeerd

De 10-kleuren SC-S80600-printer biedt nu 98,2% nauwkeurige PANTONE solid coated-kleurenreproductie

De SureColor SC-S80600-printer is nu Pantone-gecertificeerd

Amsterdam, 10 november 2016 – Epson kondigt met genoegen aan dat het topmodel van de SureColor signage serie – de 10-kleuren SC-S80600 – 98,2% van PANTONE solid coated-kleuren kan produceren1 op grond van het PANTONE MATCHING SYSTEM®, zoals geëvalueerd en gecertificeerd door Pantone.

Hierdoor is de printer een bijzonder aantrekkelijke optie voor signmakers, ontwikkelaars en organisatoren van evenementen die verzekerd willen zijn dat het uiteindelijke signmateriaal precies overeenkomt met het oorspronkelijke ontwerp.

Richard Barrow, senior productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Pantone is de onbetwiste standaard voor kleurprecisie, iedereen zal dat beamen. Het is daarom voor ons buitengewoon belangrijk dat we kunnen aantonen dat we 98,2% nauwkeurige Pantone-steunkleuren kunnen bieden. Dit biedt de SC-S80600 een enorm voordeel in zijn speelveld en zal potentiële kopers geruststellen dat hun designs er in werkelijkheid even geweldig zullen uitzien als op een computerscherm.'

De SC-S80600 is Epson´s topmodel uit de signage serie, uitgerust met de nieuwste generatie dubbele Epson PrecisionCore TFP-printkoppen en maakt gebruik van Epson UltraChrome GS3-inkten met een nieuwe samenstelling. De printer is ontworpen voor duurzame en hoogwaardige resultaten bij hoge snelheden voor de meest veeleisende signagetoepassingen, plus een aantal gespecialiseerde toepassingen die optimale resultaten en levendige kleuren vereisen.

1. Getest in de 1440 x 1440 dpi 36 pass-modus, op ILFORD Nano Solvent Premium Photo Paper Gloss.

 


Opmerkingen voor de redacteur

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 91 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.

www.global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1.577 miljoen euro.

www.epson.eu

Ecologische visie 2050

http://eco.epson.com/