Dominic Schouterden en Thierry Strypstein versterken Epson Belux salesteam

Dominic Schouterden en Thierry Strypstein versterken Epson Belux salesteam

Zaventem, 15 oktober 2013 – Epson Belux heeft Dominic Schouterden en Thierry Strypstein respectievelijk aangesteld als Channel Sales Manager Belux en Business Account Manager voor de verdere uitbouw van het zakelijke en consumentenproductgamma van het bedrijf in België.

Thierry Strypstein (44 jaar) zal als Business Account Manager in staan voor de contacten met de Vlaamse resellers. In deze functie is verantwoordelijk voor het in de markt zetten van het zakelijke productgamma van Epson. Ervaring in de zakelijke printsector heeft Thierry de voorbije 20 jaar opgedaan bij diverse gespecialiseerde Belgische bedrijven waaronder Canon, IGEPA en Lab9.

“De traditionele flipchart moet in de huidige moderne kantoorruimte plaats ruimen voor digitale oplossingen zoals interactieve en ultra short throw projectoren. Maar ook grote laserprinters moeten in gepersonaliseerde werkomgevingen en in thuiskantoren plaatsmaken voor inkjetoplossingenen. Epson’s productaanbod heeft alles in huis voor een digitale revolutie in de werkomgeving van de 21ste eeuw”, legt Thierry uit.

Dominic Schouterden (47 jaar) is als Channel Sales Manager verantwoordelijk voor de verkoop van Epson’s inkjet en business inkjet printers alsook van projectoren aan het Belgische retailkanaal.

Hij brengt meer dan 20 jaar ervaring mee en kent de Belgische ICT-wereld door en door Eerder was Dominic werkzaam bij onder andere Nokia en Nikon en recent was hij als algemeen directeur aan de slag bij een KMO die een full service biedt bij de ontwikkeling van een efficiënte kantooromgeving.

“Het is voor mij een spannende uitdaging om voor Epson aan de slag te gaan”, bevestigt Dominic Schouterden. “Het bedrijf heeft in zowel de professionele IT-sector als bij de eindklant een uitstekende reputatie voor het leveren van hoogstaande producten. Zo is de consument vandaag op zoek naar draadloze oplossingen om de “content” van zijn/haar tablet of smartphone te delen met vrienden en/of familie en ik ben ervan overtuigd dat Epson’s producten voor hen het verschil kunnen maken”.

Opmerkingen voor de redactie

Over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van afbeelding en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 68.000 werknemers in 96 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1727 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1540 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische visie 2050  

http://eco.epson.com/