Drie krachtige zwart-wit laserprinters voorzien in elke zakelijke behoefte

Nieuwe aanwinsten zorgen voor snelheid en betrouwbaarheid samen in één flexibel pakket

Drie krachtige zwart-wit laserprinters voorzien in elke zakelijke behoefte

Epson®introduceert vandaag drie zwart-wit A4-laserprinterseries en vervolledigt zo het uitgebreide zakelijke aanbod: de AcuLaser M2300D-serie, de AcuLaser M2400D-serie en de multifunctionele AcuLaser MX20DN-serie. Deze apparaten vragen weinig onderhoud en bieden meer functionaliteit en flexibiliteit voor elk kantoor, terwijl tegelijkertijd documenten van hoge kwaliteit worden geproduceerd met een professionele afdrukresolutie van 1200 dpi. Dankzij het ENERGY STAR-gecertificeerd energiebeheer en Epson's inzamelprogramma voor tonercartridges zijn deze printers beter voor uw budget en voor het milieu.

De AcuLaser M2300D-serie voor veeleisende KMO's

Deze serie krachtige laserprinters combineert snelheid met betrouwbaarheid voor dagelijks afdrukken waar gebruikers op kunnen vertrouwen. Het M2300D-model is ontworpen voor desktop-gebruik, terwijl de M2300DN-versie een Ethernet-interface heeft voor gemakkelijk gedeeld gebruik in kleine werkgroepen. Beide modellen drukken 30 pagina's af per minuut, zijn compatibel met PCL en gebruiken standaard tonercartridges. Grote afdruktaken zijn geen probleem met standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken en het papierbeheer tot 550 vel met de optionele extra papierlade.

De AcuLaser M2400D-serie voor de grotere ondernemingen

De AcuLaser M2400D-serie is gemaakt voor kleine tot middelgrote werkgroepen en voert zijn taken snel uit met een afdruksnelheid van 35 pagina's per minuut. Deze serie is flexibel genoeg om te voldoen aan de behoeften van werkgroepen, met hoge capaciteit-tonercartridges, uitbreidbaar RAM, een papiercapaciteit die verhoogd kan worden tot 800 vel en standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken. Deze serie integreert naadloos in de meeste IT-configuraties, ondersteunt Postscript en beschikt over een parallelle poort (D-model) of een Ethernet-interface (DN-model) als gemakkelijke aansluitmogelijkheden.

De AcuLaser MX20DN-serie - flexibele multifunctionaliteit voor werkgroepen

Alle bedrijven krijgen, ongeacht hun grootte alles wat ze nodig hebben met de AcuLaser MX20DN-serie met ingebouwde netwerkaansluitmogelijkheden voor kleine tot middelgrote werkgroepen. Deze serie drukt 28 pagina's per minuut af en kan dubbelzijdig afdrukken, scannen en kopiëren, een compact alles-in-één-apparaat. Een fax is beschikbaar bij het DNF-model en de opties zijn onder andere een uitbreidbaar RAM en twee extra papierladen. De serie wordt geleverd met USB Host en talloze emulaties voor moeiteloze integratie.

Eugénie Raynaud, Product Manager voor laserprinters bij Epson Europe, zegt hierover: “Van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, van bureaugebruik tot werkgroepen, aan elke eis wordt voldaan door de nieuwe serie zwart-wit laserprinters van Epson. Bedrijven kunnen hun productiviteit verhogen met hoge afdruksnelheden en automatische duplex, kunnen kiezen uit een breed scala functies en kunnen de opties naar wens aanpassen om te voldoen aan hun eigen specifieke behoeften.”