Druk A3+-foto’s vanaf elke plek af

Met de hoogkwalitatieve draadloze printer Epson Stylus Photo 1500W

Druk A3+-foto’s vanaf elke plek af

9 januari 2012– Met de nieuwe Epson Stylus Photo 1500W biedt Epson amateurfotografen een draadloze A3+-printer met een ongeëvenaarde combinatie van gemak en superieure specificaties voor hoogwaardige foto's met glanzende afwerklaag.

De 1500W kan dankzij de ingebouwde Wi-Fi-aansluiting vanaf iedere willekeurige plek afdrukken. Dit betekent dat u snel en eenvoudig kunt afdrukken vanaf laptops, desktopcomputers of mobiele apparaten, zoals iPhones en iPads via Epsons iPrint-app.

Mark Boehmer, productmanager bij Epson Europe, zegt: “We vinden het fantastisch dat we onze klanten nu ook voor dit grote formaat het gemak kunnen bieden van draadloos afdrukken. Bij A3+-fotoprinters van de concurrent is dat niet mogelijk. Afdrukken vanaf mobiele apparaten maakt het leven al een stuk gemakkelijker, maar daarnaast hebben gebruikers ook de mogelijkheid om de printer thuis of op hun kantoor neer te zetten waar ze maar willen.”

De 1500W kan op vele verschillende media afdrukken: glanzend papier, gewoon papier, enveloppen, opstrijkafbeeldingen plus cd's en dvd's. Het apparaat ondersteunt standaardformaat foto's van 4 x 6 inch (10 x 15 cm) tot en met afdrukken op panorama- en A3+-formaat.

De 1500W gebruikt Epsons Claria inktset in zes kleuren voor levendige en duurzame foto's met een glanzende afwerklaag. Gepaard aan een hoge resolutie tot wel 5760 x 1440 dpi en een kleine druppelgrootte van 1,5 pl resulteert dit in hoogwaardige afdrukken met fijne details en vloeiende gradaties in tinten.

De Epson Stylus Photo 1500W is verkrijgbaar vanaf 1 maart 2012 en kost €299.

Belangrijkste kenmerken

Dankzij Wi-Fi-aansluiting afdrukken vanaf elke willekeurige locatie

Ondersteuning voor afdrukken vanaf iOS- en Android-apparaten via Epsons iPrint-app

PictBridge™-ondersteuning voor direct afdrukken vanaf digitale camera's en Photo Viewers

Compatibel met diverse media, van opstrijkafbeeldingen en enveloppen tot gewoon, mat en glanzend fotopapier

Driver ondersteunt mediaformaten van 4 x 6 inch (10 x 15 cm) fotoafdrukken, A6-briefkaarten, 12 x 12 inch albumpagina's tot afdrukken op panorama- en A3+-formaat

Ondersteuning voor randloos afdrukken en bedrukken van cd's en dvd's

Claria inktset met zes kleuren (cyaan, lichtcyaan, magenta, lichtmagenta, geel, zwart) voor levendige kleuren en hoogglanzende afdrukken

5760 x 1440 dpi resolutie en minimum druppelgrootte van 1,5 pl voor fijne details en vloeiende gradaties in tinten

198 seconden voor een A3+-afdruk bij instellingen voor standaardfotokwaliteit

Betrouwbaar dankzij bewezen Epson Micro Piezo printkoptechnologie

Geld besparen met afzonderlijke inktpatronen – alleen de verbruikte kleur wordt vervangen