Epson biedt small en home office gebruikers een kostenbesparing op zwartwit-afdrukken

WorkForce AL-M200-serie biedt één van de beste TCO´s in zijn klasse

Epson biedt small en home office gebruikers een kostenbesparing op zwartwit-afdrukken

Amsterdam, 1 november 2012 – Epson helpt kleine bedrijven en thuiskantoren te besparen op zwartwit-afdrukken, dankzij de nieuwe reeks LED-printers. De WorkForce AL-M200DN en de WorkForce AL-M200DW hebben één van de laagste ‘total costs of ownership’ (TCO) in hun klasse, dankzij dubbelzijdig afdrukken, een hoge afdruksnelheid [1] van 30 ppm en een grote werkcyclus van 30.000 pagina´s.

Beide modellen zijn single function printers en de AL-M200DW biedt draadloze connectiviteit voor het hele kantoor. De printers zijn zowel geschikt voor kleine werkgroepen die de printer via een netwerk delen, als op individuele bureaus dankzij het compacte formaat en de uittrekbare papierlade.

De WorkForce AL-M200DN en de WorkForce AL-M200DW hebben beide een nieuwe, eenvoudig te vervangen toner cartridge. Dankzij het nieuwe, gebruiksvriendelijke design hoeft de cartridge alleen in de sleuf gestopt en gedraaid te worden. Hierdoor kunnen gebruikers zich richten op hun werk in plaats van onderhoud van de printer.

Elise Delarue, productmanager, Epson Europe, vertelt: “Deze LED-printers bieden niet alleen een erglage TCO, ze zijn ook nog eens compatibel met Epson iPrint. Gebruikers kunnen deze app installeren endraadloos printen vanaf smartphones en tablet-pc´s [2] overal op kantoor. Ideaal om die last-minute documenten snel even uit te printen voorafgaand aan de vergadering of om rapporten af te drukken zonder dat eencomputer moet worden aangezet. De WorkForce AL-M200-serie maakt hoge prestaties betaalbaar en biedt gemoedsrust en productiviteit”.

De WorkForce AL-M200DN en de WorkForce AL-M200DW zijn beschikbaar vanaf november voor een prijs van respectievelijk € 188 en € 226.

Belangrijke functiesAL-M200DNAL-M200DW
Afdruksnelheid van 30 ppm1
Dubbelzijdig afdrukken
Resolutie van 1200 x 1200 dpi
Afdrukcapaciteit 30.000 pagina's
Ethernetaansluiting
Wi-Fi-verbinding-
Epson iPrint - via Wi-Fi snel en eenvoudig documenten en foto's afdrukken vanaf smartphones en tablet-pc's2
Uittrekbarepapierladen
Eenvoudig te vervangen toner cartridges

Opmerkingen voor de redactie

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van imaging en innovatie en biedt een uitgebreid productgamma variërend van inkjet printers en 3LCD-projectoren tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 75.000 werknemers in 97 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.594 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2010 een omzet van 1.583 miljoen euro. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com


[1] Bepaald in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde van ESAT/FSOT voor Office Category Test voor standaardsimplex/-duplex weer. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing

[2] Epson printers met iPrint moeten op hetzelfde netwerk zijn aangesloten als de smartphone an tablet-pc die wordt gebruikt. Ga naar www.epsonconnect.eu voor meer informatie over ondersteunde talen en apparaten