Epson breidt LabelWorks-reeks uit met nieuwe modellen

De twee nieuwe apparaten kenmerken zich door draagbaarheid en flexibele connectiviteit

Epson breidt LabelWorks-reeks uit met nieuwe modellen

Zaventem, 15 oktober 2013 – Epson, de wereldleider op het gebied van afdrukken, beeldbewerking en innovatie, kondigt twee nieuwe modellen aan binnen de succesvolle LabelWorks-reeks. De LW-600P is de kleinste en lichtste[1] 24 mm-desktopetikettenprinter op de markt en levert ongeëvenaarde draagbaarheid. De LW-1000P biedt diverse aansluitmogelijkheden, waaronder Wi-Fi en draadloos afdrukken van apparaat-naar-apparaat, waardoor het in een grote verscheidenheid aan werkomgevingen kan worden gebruikt. Met de innovatieve, gratis Epson iLabel-app maakt u etiketten met computers, smartphones of tablets en drukt u af vanaf iOS- of Android-apparaten[2].

De LW-600P is een etikettenprinter voor op kantoor die altijd klaar is voor gebruik. Een ideaal apparaat voor ondersteunend personeel in drukke kantoren en zeer gemakkelijk op afstand te gebruiken om labels voor identificatie, voorraadbeheer en het invullen van formulieren te maken.

TheLW-600P biedt geweldige flexibiliteit. Het apparaat kan worden aangesloten op een computer of als draagbare etikettenprinter worden gebruikt waarmee gebruikers zowel vanaf iOS- en Android-smarthpones of -tablets kunnen afdrukken met de gratis Epson iLabel-app. De Bluetooth-connectiviteit biedt  meerdere gebruikers toegang tot de LW-600P zonder dat netwerktoegang vereist is. Daarnaast is deze etikettenprinter snel en gemakkelijk in gebruik, met drie eenvoudige bedieningsknoppen en afdruksnelheden van maximaal 15 mm/sec met 180 dpi.

De LW-1000P is een fantastische aanvulling voor grote ondernemingen, het midden- en kleinbedrijf en onderhoudsectoren zoals magazijnen en fabrieken.

Gebruikers kunnen op diverse manieren verbinding  maken met deze hardwerkende etikettenprinter. Bijvoorbeeld via Wi-Fi, draadloze apparaat-naar-apparaat verbinding, USB of via PC of Ethernet waardoor de printer ook met meerdere gebruikers kan worden gedeeld. U kunt ook afdrukken vanaf Android- of iOS-smartphones of -tablets met de gratis Epson iLabel-app.

DeLW-1000P houdt gebruikers productief dankzijhoge afdruksnelheden van maximaal 35 mm/sec met 360 dpi. Daarmee is dit de snelste LabelWorks-printer van Epson. Met het comfort om etiketten af te drukken met een maximale breedte van 36 mm. Functies zoals een tape-eindedetectie, vol- en halfautomatische snijder en een tape-invoer aan de bovenzijde zorgen voor een probleemloze bediening van de LW-1000P. Een geïntegreerde afwerkingssnijder kan ook etikethoeken afronden, waardoor gepeuter wordt verminderd wanneer etiketten zijn aangebracht.Herve Thevenin, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'We hebben onze reeks verbeterd met deze twee nieuwe apparaten die elk iets nieuws en aantrekkelijks bieden voor klanten. De LW-600P biedt ongeëvenaarde draagbaarheid en de LW-1000P biedt superieure aansluitmogelijkheden. Hierdoor kunnen we voldoen aan de groeiende behoeften van onze klanten en tegelijkertijd bieden we kleine en grote bedrijven veel waar voor hun geld.'

De LW-1000Pen de LW-600P zijn beschikbaar vanaf respectievelijk 1 november 2013 en 1 december 2013, voor een prijs van € 399.99 en € 89.99 excl. BTW..

EigenschappenLW-600PLW-1000P
Etiketten maken en afdrukken vanaf een desktopcomputer en vanaf iOS™- en Android™-apparaten
Download de gratis Epson iLabel-app voor afdrukken met smartphone en tablet
Drukt brede etiketten afTot maximaal 24 mmTot maximaal 36 mm
Eenvoudig te gebruiken Epson Label Editor-software voor Windows- en Mac-computers
Draadloze connectiviteit voor extern afdrukken en meerdere gebruikers● Bluetooth● Wi-Fi
Draadloze verbinding van apparaat-naar-apparaat-verbinding voor extern afdrukken zonder een router-
Ethernet-connectiviteit voor gebruik over de LAN-
Wordt geleverd met een tape van negen meter lang, voor zwart op wit
Eigen ontwerpen maken, opslaan en opnieuw oproepen
Keuze uit een breed scala aan lettertypen
Een grote verzameling van etiketsjablonen en symbolen voor schitterende ontwerpen
Gegevens (xls(s), txt, csv) voor klantontwerpen importeren (met Label Editor)
Keuze uit verschillende sjablonen voor streepjescodes
Verschillende stijlen en randen waaruit u kunt kiezen
Keuze uit een grote verzameling teksteffecten
ENERGY STAR-kwalificatie

 

Over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van afbeelding en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 68.000 werknemers in 96 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkwartier van de groep voor Europa,

het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1727 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1540 miljoen euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050  

http://eco.epson.com/[1]Kleinste en lichtste 24 mm-desktopetikettenprinter op de markt in vergelijking met toonaangevende desktopetikettenprinters met thermische overdracht die een maximale breedte van 24 mm afdrukken en beschikbaar op de Europese markt zijn vanaf juni 2013.

[2]Download de Epson iLabel-app vanuit de Apple App Store en Google Play