Epson breidt toonaangevende reeks POS-printers uit

De TM-T88VI iHub biedt een ruime keuze aan bekabelde en draadloze aansluitmogelijkheden, waaronder voor POS-services voor mobiele apparaten, pc's en het web

Epson breidt toonaangevende reeks POS-printers uit

Amsterdam, 2 januari 2017 – Epson, dé toonaangevende POS-printerfabrikant in Europa1, kondigt de toevoeging aan van de TM-T88VI-iHub aan zijn POS-printerreeks. Deze zeer geavanceerde, nieuwe kassabonprinter biedt dezelfde fantastische nieuwe functies als de recent geïntroduceerde TM-T88VI, maar met extra aansluitmogelijkheden waarmee randapparatuur kan worden geïnstalleerd en opgeladen. De TM-T88VI-iHub is ontworpen voor gebruik in combinatie met traditionele POS-systemen op pc's en de steeds populairdere installaties op het web en op mobiele apparaten. Hiermee is het een ideaal apparaat voor winkeliers en horeca-eigenaren die nieuwe manieren willen ontwikkelen om klantinteracties aan te gaan, en voor gebruikers die een traditionele of gecombineerde setup willen gebruiken.

David Gross, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'De TM-T88VI-iHub biedt alle uitstekende functies van de TM-T88VI, plus talloze manieren om apparaten te verbinden en te laden. Dankzij de mogelijkheden van gelijktijdige installatie op het web, tablets en pc's, bestaat er op de markt vrijwel geen ander aanbod dat de retail- en horecasector zoveel opties kan bieden om POS op elke gewenste manier in te zetten.'

De TM-T88VI iHub is niet alleen veelzijdig, maar biedt ook uitstekende prestaties, met afdruksnelheden tot 350 mm/s, en de bewezen betrouwbaarheid van Epson. Dankzij de functie voor achterwaartse papierinvoer, wordt op papier bespaard zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Zo worden bedrijfskosten en papierverspilling verminderd.

Met de Server Direct Print-functie kan de TM-T88VI iHub rechtstreeks vanaf een webserver printen. Het apparaat ondersteunt ook beacons, waarmee mobiele apparaten de dichtstbijzijnde printer kunnen identificeren, wat ideaal is voor POS-omgevingen met meerdere printers. Dankzij NFC-ondersteuning is het eenvoudig om tablets, smartphones en andere mobiele apparaten te koppelen.

De TM-T88VI iHub heeft exact dezelfde footprint als de TM-T88V iHub, zodat u een upgrade kunt uitvoeren naar een geheel nieuw systeem zonder de balie volledig opnieuw te moeten indelen. Het model is verkrijgbaar in zwart en wit, zodat het past binnen de aankleding elke winkel, bar of restaurant.

Belangrijkste kenmerken
Zeer geavanceerde kassabonprinter en intelligente hub, met mobiele connectiviteit, hoge afdruksnelheden en grote betrouwbaarheid
Ideaal voor winkeliers die mobiele POS willen combineren met traditionele pc-toepassingen
Wordt geleverd met de Epson ePOS-technologie voor afdrukken vanuit webapps en vanaf smart devices
Kan afdrukken via USB en het netwerk (ePOS) en is daarmee uitermate geschikt voor winkeliers die willen migreren naar mobiele ePOS
Bevat vier USB-poorten. Met één van de poorten kan een tablet of smartphone worden geladen
Drukt af met snelheden tot 350 mm/s
Afdrukken in meerdere grijstinten zorgt voor betere weergave van logo's en afbeeldingen
Met Server Direct Print kunnen gegevens rechtstreeks vanaf een webserver worden afgedrukt
Ondersteunt HTTPS voor veilige gegevensoverdracht tijdens de volledige transactie
Functie voor achterwaartse papierinvoer voor papierbesparing
Wordt geleverd met uitgebreide hulpmiddelen voor eenvoudige en voordelige implementatie
Beschikbaar in zwart of wit, zodat deze in de aankleding van elke winkel of restaurant past

1. Futuresource consulting, 2015

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 91 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.

www.global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1.577 miljoen euro.

www.epson.eu

Ecologische visie 2050

http://eco.epson.com/