Epson brengt drie betaalbare Full HD 2D- en 3D-thuisbioscoopprojectoren op de markt

Haal probleemloos de beleving van het grote doek in huis

Epson brengt drie betaalbare Full HD 2D- en 3D-thuisbioscoopprojectoren op de markt

Zaventem, 2 september 2015Epson heeft aangekondigd drie nieuwe, hoogwaardige en toch betaalbare Full HD thuisbioscoopprojectoren op de markt te brengen. Daarmee brengen zij de beleving van het grote doek naar de huiskamer. De EH-TW5350, de EH-TW5300 en de EH-TW5210 leveren allemaal scherp en kraakhelder 1080p-beeld in Full HD,in 2D én 3D. Met deze projectoren kunt u de komende 11 jaar elke dag een film kijken op het grote doek, zonder dat u de lamp hoeft te verwisselen[1].

Deze projector is gemaakt voor mensen die de beleving van het echte grote doek willen om thuis films, tv en sport te kunnen kijken in verbluffend Full HD tot een beeldformaat van 332 inch. Geniet van scherp afgetekende schaduwdetails en diepe zwarten met een dynamische contrastverhouding van maximaal 35.000:1. De EH-TW5350 is tevens voorzien van ingebouwd Miracast om draadloos media van Android-apparaten te delen.

Paul White, Product Manager voor Epson Europe, zegt hierover: “Als je thuis de echte bioscoopbeleving wilt krijgen, wil je groot, haarscherp en helder beeld krijgen met heel veel duidelijk afgetekende schaduwdetails en diepe zwarten. En dat is precies wat de EH-TW5350, de EH-TW5300 en de EH-TW5210 leveren. Deze betaalbare en veelzijdige projectoren zien er met hun compacte en gebogen ontwerp geweldig uit in elk interieur en leveren bovendien de allernieuwste technologie. Dankzij de digitale verbindingsmogelijkheden en de ingebouwde luidspreker kunnen ze meteen zonder gedoe worden ingezet.”

Geniet van scherper, vloeiender en helderder beeld bij snelle actiescènes en van kleurrijk, levensecht Full HD in 2D en 3D dankzij frame-interpolatie en beeldverbeteringstechnologie. Maak eenvoudig verbinding tussen twee digitale apparaten, zoals een Blu-Ray speler en een gameconsole, met twee HDMI-sleuven op elk model.

Dankzij de revolutionaire 3LCD-technologie zijn de projectoren alle drie voorzien van een pas ontwikkelde chip voor ruisonderdrukking waarmee beeld wordt verkregen dat helderder en scherper is dan ooit. Met een lichtopbrengst van 2200 lumen zijn deze projectoren helder genoeg voor gebruik overdag en bij omgevingslicht, en dankzij de 5W-luidspreker hoeven ze niet eens in de buurt van complexe geluidssystemen te staan.

De EH-TW5350, EH-TW5300 en EH-TW5210 zullen allemaal vanaf september in de winkels liggen, met een prijskaartje van respectievelijk € 809, € 709 en € 659 incl. btw.

Belangrijkste kenmerken:

Resolutie Full HD 1080p

3LCD-technologie – geen regenboogeffect

Hoge contrastverhouding van maximaal 35.000:1

Beeldformaat tot 332”

Ondersteuning voor 2D en 3D (actieve shutter-3D-bril niet meegeleverd)

Frame-interpolatie/beeldverbetering

2D-naar-3D-conversie

2x HDMI-ingangen

Geïntegreerde 5W luidspreker

Miracast (alleen de EH-TW5350)

Contentweergave in gesplitst scherm (naast elkaar) (alleen de EH-TW5350)

[1] Op basis van een filmlengte van 105 minuten als de projector in ecomodus wordt gebruikt.

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2013 een omzet van 1.517 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/