Epson brengt voordelen EcoTank-concept naar de zakelijke markt

Met zeer lage totale gebruikskosten in een gebruiksvriendelijk en compact design

Epson brengt voordelen EcoTank-concept naar de zakelijke markt

Drie nieuwe mono (zwart-wit) EcoTank-printers met inkttanksysteem markeren Epson's introductie van deze zeer succesvolle en efficiënte modellen voor bedrijven. De ET-M2140, ET-M1120en ET-M1110,bieden zeer lage totale gebruikskosten in een gebruiksvriendelijk en compact design. Bovendien zorgen deze nieuwe zakelijke EcoTank-printers voor hoge betrouwbaarheid en minimale gebruikersinterventie voor klanten variërend van bedrijven tot instellingen in de gezondheidszorg, kleine kantoren, thuiskantoren en meer.

In de nabije toekomst zullen er nog zeven extra modellen beschikbaar komen, om nog beter aan te sluiten op de behoeftes van klanten. De reeks van 10 modellen is uitgerust met functies als PCL- en GDI-printertalen, automatische documentinvoer, dubbelzijdig afdrukken, 4-in-1-functionaliteit, Ethernet, USB- en Wi-Fi-connectiviteit, afdruksnelheden tot 20 ppm en een inktrendement tot 11.000 pagina's.

Reggie Dubb, productmanager, Epson Europe, zegt: 'Wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht van onze printers met inkttanksysteem met hoge capaciteit, waaronder onze EcoTank-modellen. Hun succes en uitstekende ontvangst onder klanten wereldwijd is de reden dat wij deze nieuwe modellen gaan aanbieden aan zakelijke gebruikers.

In grote zakelijke omgevingen zijn deze modellen ideaal voor persoonlijke kantoren als desktopapparaat of voor kleine werkgroepen van één tot drie personen. Daarnaast kunnen ze in kleine of thuiskantoren worden gebruikt als desktopprinter of op locaties waar gebruikers behoefte hebben aan een printer die betrouwbaar is en zelden hoeft te worden bijgevuld, zoals in een huisartsenpraktijk.'

 

De eerste drie modellen zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2018.

Belangrijkste kenmerkenET-M2140ET-M1120ET-M1110
Functie3-in-1printerprinter
InterfaceUSBUSB + Wi-FiUSB
Afdruksnelheid20 ppm15 ppm15 ppm
Initieel inktrendement:11.000 pagina's5.000 pagina's5.000 pagina's
Afdrukresolutie600 dpi360 dpi360 dpi
Dubbelzijdig afdrukken
PrintertaalGDIGDIGDI