Epson gaat de strijd aan met flat panel displays voor zakelijk gebruik met 100" alles-in-één interactieve oplossing voor vergaderruimten

De eerste WUXGA interactieve projectie met lasertechnologie en ultrakorte projectieafstand voorkomt lampvervangingen en onnodige servicekosten

Epson gaat de strijd aan met flat panel displays voor zakelijk gebruik met 100

Epson roept bedrijven op hun vergaderruimten niet uit te rusten met kleine flat panel displays, en in plaats daarvan te kiezen voor 100-inch interactieve videoconferencing oplossingen op basis van projectie EB-1470Ui. De EB-1470Ui zorgt niet alleen voor probleemloze vergaderingen met eenvoudige connectiviteit en setup, maar is ook onderhoudsvrij gedurende 20.000 uur, waardoor u kunt 'installeren en vergeten'.

De EB-1470Ui geeft prioriteit aan productiviteit, samenwerking en apparaatintegratie en maakt het delen van whiteboards en andere content mogelijk door middel van draadloze connectiviteit en annotatie op afstand d.m.v. smartphones, tablets en laptops. Met automatisch inschakelen kan het apparaat ingeschakeld worden zodra u een kabel koppelt, waardoor er geen tijd verloren gaat. Het grote scherm van maximaal 100 inch met hoge resolutie zorgt ervoor dat iedereen kan zien wat er geprojecteerd wordt, waardoor actieve deelname wordt aangemoedigd. De interactieve laserprojectie werkt op vrijwel elk plat oppervlak waardoor het een interactief digitaal whiteboard is met touchinteractiviteit met pen en vinger (inschakelen en schrijven). Hierdoor is het de ideale oplossing voor de moderne vergaderruimte.

Hans Dummer, director, Visual Instruments, EMEAR, zegt: "Flat panel displays zijn niet meer voldoende in vergaderruimte, hun grootte is niet toereikend. Daarom heeft Epson de EB-1470Ui ontwikkeld, dé oplossing voor vergaderruimten voor echt collaboratieve videoconferenties met beeldafmetingen tot 100 inch. Waar er vaak twee flat panels nodig zijn voor op afstand delen van whiteboards tijdens een videoconferentie, zorgt de split screen-functie van Epson voor twee schermen in één, waardoor inhoud eenvoudig en veilig gedeeld kan worden, zoals op afstand delen van whiteboards en videoconferencing. Sprekers kunnen content aanduiden of bewerken dankzij de touchinteractiviteit met vinger en dubbele pen terwijl inhoud en schermen eenvoudig kunnen worden gedeeld vanaf smartphones, tablets en laptops.”

De EB-1470Ui toont alle relevante software voor videoconferencing van laptops, desktops en persoonlijke apparaten, EasyMP Multi-PC Projection en schermspiegeling vanaf Android-apparaten tot de iProjection-app van Epson voor gebruik op tablets of mobiele apparaten met iOS, Android en Chromebook.

Het display van de EB-1470Ui is uitgerust met twee HDMI-poorten en draadloze connectiviteit en is schaalbaar van 70 tot 100 inch, waarbij de WUXGA-resolutie zorgt voor een scherpe ervaring van 'meer dan Full HD'. Dankzij de automatische lichtinstelling en de ultraheldere Colour Light Output (CLO) van 4000 lumen kan de EB-1470Ui gebruikt worden in alle lichtomstandigheden, waarbij de contrastverhouding van 2.500.000:1 zorgt voor robuuste afbeeldingen.

De EB-1470Ui is verkrijgbaar vanaf november 2017.

Belangrijkste kenmerken:

 • 3LCD-laserlichtbron

 • Full HD WUXGA-resolutie

 • Schaalbare afbeeldingen van 70 tot 100 inch

 • Instelbaar split screen - twee displays op één scherm

 • Draadloze connectiviteit

 • Schermspiegeling (Miracast)

 • Externe desktopconnectiviteit

 • Whiteboard delen op afstand

 • Touchinteractiviteit met pen en vinger

 • Twee HDMI-poorten

 • Colour Light Output (CLO) van 4000 lumen

 • Dynamische contrastverhouding van 2.500.000:1