Epson Expression Premium-serie uitgebreid met compact A3-model

Druk thuis hoogwaardige foto's en documenten af met deze stijlvolle en compacte alles-in-één printer

Epson Expression Premium-serie uitgebreid met compact A3-model

Voortbordurend op het succes van de populaire Expression Premium-serie alles-in-één printers, voegt Epson een nieuw A3-printermodel toe: de XP-900. Dit stijlvolle en compacte, veelzijdige alles-in-één model combineert print-, scan- en kopieervoorzieningen in één apparaat, waardoor zij ideaal is voor moderne woningen. En met een keur van mobiele afdrukopties is het gemakkelijk glanzende foto's en scherpe, heldere tekstdocumenten te produceren, gewoon thuis of waar ook ter wereld u zich bevindt.

De nieuwe XP-900 biedt A3-afdrukken terwijl de printer bijna net zo compact is als een A4-model. In moderne huizen is de ruimte vaak beperkt, zodat dit compacte ontwerp nog meer klanten in staat zal stellen af te drukken op A3-formaat.

Drukke huishoudens en aspirant fotografen kunnen het afdrukken van foto's een stuk minder ingewikkeld en duur maken met een printer die thuis foto's produceert die de resultaten van fotolabs doen verbleken. De Expression Premium-serie maakt gebruik van Claria Premium-inkten, die erom bekend staan bijzonder mooie, glanzende foto's met scherpe details, diepe zwarttinten en rijke, levendige kleuren te produceren. De vijf inkten kunnen elk afzonderlijk worden vervangen wanneer een specifieke kleur opraakt, waardoor dit een voordelige oplossing vormt. Zij zijn tevens ontworpen voor het op deskundige wijze afdrukken van tekstdocumenten, waardoor klanten het totale pakket krijgen geboden.

De connectiviteitsfuncties van het Expression Premium-model zorgen ervoor dat gebruikers van nog meer vrijheid kunnen genieten. Zij zijn niet aan hun bureau gebonden. Wi-Fi zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om overal in huis af te drukken en te scannen, en Wi-Fi Direct maakt het mogelijk af te drukken zonder draadloos netwerk. Daarnaast zijn er ook nog de gratis te downloaden apps die gezamenlijk Epson Connect2 vormen. Het is gemakkelijk om draadloos overal in huis af te drukken en te scannen vanaf een smartphone of tablet met behulp van de gratis iPrint2-app. En voor gebruikers die onderweg zijn, biedt Epson Email Print2 de mogelijkheid om documenten en foto's rechtstreeks per e-mail naar de printer te sturen vanaf vrijwel elke locatie ter wereld. Bovendien kunnen fantasierijke gebruikers de gratis Creative Print2-app gebruiken om foto's rechtstreeks vanuit Facebook af te drukken, eigen wenskaarten te maken, foto's om te zetten in kleurboeksjablonen en nog veel meer.

Het model zit vol met gebruikersvriendelijke functies zoals dubbelzijdig afdrukken, een LCD-scherm voor eenvoudige navigatie, een papierlade aan de voorzijde en een geheugenkaartsleuf om het gemakkelijk te maken om foto's af te drukken zonder een pc. Tevens kan de XP-900 afdrukken op daarvoor geschikte cd's en dvd's, en beschikt hij over een invoer voor speciale media aan de achterzijde waarmee op dikker papier tot A3-formaat kan worden afgedrukt.

Dominic Schouterden, Branch Office Manager van Epson Europe, bijkantoor België, zegt: "Wij zijn continu bezig met het beoordelen van onze productseries om er zeker van te zijn dat zij in de behoeften van onze klanten voorzien. De XP-900 zorgt voor zelfs nog meer keuze in onze Expression Premium-serie, waardoor gebruikers de optie krijgen geboden om thuis foto's en documenten op A3-formaat af te drukken, zelfs als de beschikbare ruimte beperkt is."

De Expression Premium XP-900 is beschikbaar voor een adviesprijs van € 179 (incl. BTW).

Belangrijkste kenmerken●P-900
A3-afdrukken
Afdrukken, scannen en kopiëren op A4-formaat
Kleur behuizingZwart
LCD-scherm6,8 cm
Claria Premium Ink
Compact formaat
Epson Connect
Twee papierladen voor fotopapier en A4-papier-
Direct afdrukken op speciale cd's/dvd's
Maximale afdruksnelheid tot 32 pagina's per minuut28
ISO-afdruksnelheden tot XX pagina's per minuut (zwart-wit/kleur)14/11

1 Alleen A3-afdrukken. Kopiëren en scannen in A4.
2 Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor Epson E-mail Print is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect of www.epson.be/connect.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing, visuele communicatie, kwaliteit van leven en productie te overtreffen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 67.000 werknemers in 90 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieubelasting te beperken.
http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1.577 miljard euro. 
 http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/