Epson gaat samenwerking aan met MyQ om productintegratie te vereenvoudigen en infrastructuur en printerparkbeheer te verbeteren

De wereldwijde overeenkomst zorgt ervoor dat multifunctionele printhardware en -management softwaresystemen op elkaar zijn afgestemd om het gebruik te vereenvoudigen en de efficiëntie te verhogen

Epson gaat samenwerking aan met MyQ om productintegratie te vereenvoudigen en infrastructuur en printerparkbeheer te verbeteren

Epson is een wereldwijde samenwerking aangegaan met MyQ, een marktleider op het gebied van veilig print management en oplossingen voor systeemintegratie.

Deze samenwerking combineert de toonaangevende integratie- en workflow management mogelijkheden van MyQ met de multifunctionele zakelijke inkjetprinters van Epson. Dit resulteert in aanzienlijke voordelen: verbeterde efficiëntie en productiviteit, kostenbesparingen en milieubehoud.

De samenwerking zal de integratie van gemengde printerparken en systeembeheer voor eindgebruikers vereenvoudigen, evenals een betere productcontrole, verbeterde beveiliging en kostenbesparingen.

Darren Phelps, VP Epson Europe, licht toe: “Veel bedrijven willen nieuwe processen implementeren en zich aanpassen aan nieuwe manieren van werken, met betere beveiliging en workflows die de druk kunnen verlichten die is ontstaan als gevolg van meer werk op afstand.  Anderen willen processen stroomlijnen en kosten verlagen.  Dit partnership zal deze ambities ondersteunen; verbetering van de beveiliging, verlaging van kosten en verhoging van de productiviteit, en dat alles terwijl efficiënter gewerkt wordt.”

Martin Janus, CEO van MyQ, zegt: “Het is altijd onze ambitie geweest om klanten te helpen bij het navigeren door het steeds veranderende IT-landschap en om - uit alle beschikbare oplossingen - het systeem te vinden dat het beste bij hen past. We richten ons met name op maximale efficiëntie en een uitstekende gebruikerservaring. De samenwerking tussen Epson en MyQ combineert toonaangevende hard- en software om eindgebruikers een oplossing te bieden die eenvoudig te integreren en te managen is.”

Ga voor meer informatie over het assortiment zakelijke inkjetprinters van Epson naar: https://www.epson.nl/verticals/business-printing-solutions

Voor meer informatie over MyQ: https://www.myq-solution.com/

Einde

 

Over MyQ Solution

MyQ Solution is de meest geavanceerde print management software, boordevol functies die printen veilig, toegankelijk en kostenbesparend maken. De gebruikersinterface maakt personalisatie mogelijk, wat gebruikers tijd bespaart dankzij eenvoudige functies met één druk op de knop. Krachtige OCR-functies verbeteren de gebruikerservaring met een uitstekende document workflow, waardoor MyQ ideaal is voor digitale transformatie bij bedrijven van elke omvang.