Epson introduceert betaalbare 4-in-1 kleureninkjetprinters voor kleine bedrijven en thuiskantoren

Epson introduceert betaalbare 4-in-1 kleureninkjetprinters voor kleine bedrijven en thuiskantoren

Zaventem, 4 september 2014Epson heeft drie nieuwe, compacte en betaalbare 4-in-1 printers voor thuisgebruik en kleine kantoren aangekondigd. Deze nieuwe modellen in de WorkForce-productreeks zijn uitgerust met alle onmisbare functies voor kleinzakelijke en thuisgebruikers, zoals compact en ruimtebesparend ontwerp, dubbelzijdig afdrukken, Wi-Fi, Wi-Fi Direct en LCD-kleurenaanraakscherm[2]. Alle printers bieden een hoogwaardige en voordelige zakelijke afdrukoplossing.

Patrick Van Ingelgem, Business Sales Manager België bij, Epson Europe, zegt: “Deze nieuwe compacte WorkForce-printers bieden het summum van betaalbare 4-in-1 prestaties en zijn ideaal voor gebruik in kleine bedrijven en thuiskantoren. Met functies als dubbelzijdig afdrukken, automatische documentinvoer en snelle resultaten van laserkwaliteit, biedt de reeks voordelige inkjettechnologie van het hoogste niveau2.”

De WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF en WF-2630WF kunnen afdrukken, scannen, kopiëren en faxen, en zijn uitgerust met Wi-Fi en Wi-Fi Direct® voor draadloos afdrukken zonder netwerk.Een automatische documentinvoer voor 30 pagina´s en een 1200 dpi scanner met OCR worden ook standaard meegeleverd voor de hele reeks.

De WF-2660DWF en WF-2650DWF bieden een professionele zakelijke afdrukoplossing. Ze zijn gebaseerd op Epson's eigen PrecisionCore-technologie, een inkjetafdruktechnologie van de volgende generatie, met een superieure kleur- en afdrukkwaliteit en duurzaamheid van de output op een breed scala aan media. Deze beide modellen beschikken over een papierlade aan de voorzijde met een capaciteit van 150, bieden dubbelzijdig afdrukken en bereiken een afdruksnelheid van 13 pagina's per minuut in zwart-wit en 7,3 pagina's per minuut in kleur[3].

Met het topmodel uit de serie, de WF-2660WF1, kunt u ook verbinding maken met uw Android-smartphone of -tablet via NFC-koppeling. Bovendien is deze uitgerust met Ethernet-connectiviteit en een kleurenaanraakscherm van 6,8 cm.

De WorkForce WF-2660DWF, WF-2650DWF en WF-2630WF bieden Epson Connect, waarmee gebruikers van overal ter wereld kunnen afdrukken door documenten via e-mail of via een remote print driver naar de printer te sturen. Epson Connect bevat tevens de Epson iPrint[4] -app voor eenvoudig afdrukken vanaf smartphones of tablets via Wi-Fi, en scan-to-cloud-functies. Direct afdrukken vanaf mobiele apparaten is geen probleem dankzij compatibiliteit met Apple AirPrint[5] en Google Cloud Print.

Alle modellen maken gebruik van sneldrogende DURABrite Ultra-inkt van Epson voor professionele bedrijfsdocumenten die waterbestendig, veegvast en bestand tegen markeerstiften zijn. De WF-2600-serie is compatibel met de inkten van de 16-serie, die beschikbaar zijn in standaard formaat of XL-patronen. De WF-2660DWF is ook compatibel met de 16XXL-patronen (zwart), die goed zijn voor maximaal 1.000 afgedrukte pagina´s[6]. Bespaar tot 30% inkt met de afzonderlijke inktpatronen van Epson, waarbij alleen de verbruikte kleur hoeft te worden vervangen[7].

De WorkForce WF-2660DWF en WF-2630WF zijn onmiddellijk beschikbaar in België voor een prijs van respectievelijk € 149 en € 119.

Belangrijkste functiesWF-2660DWFWF-2650DWFWF-2630WF
Afdrukken, scannen, kopiëren en faxen
Compact formaat
Epson Connect1 • Dankzij Epson iPrint1 kunt u eenvoudig afdrukken via Wi-Fi vanaf smartphones en tablets • Overal in de wereld afdrukken door foto's en documenten direct naar de printer te sturen via e-mail1 • Remote print driver • Scan-to-Cloud
Onderweg afdrukken vanaf uw smartphone of computer via Google Cloud Print
E-mails, foto's, webpagina's en documenten direct vanaf uw iOS-apparaat afdrukken via AirPrint2
Wi-Fi-connectiviteit+ Ethernet
Eenvoudige installatie dankzij automatische Wi-Fi setup3
Dubbelzijdig afdrukken-
Automatische documentinvoer voor 30 pagina's
Papierlade aan de voorzijde voor 150 pagina´s-
LCD-aanraakscherm van 6,8 cm met gebruiksvriendelijk interactief menu--
Mono-LCD-scherm van 5,6 cm met achtergrondverlichting-
16XL DURABrite Ultra Ink-patronen met hoge capaciteit
16XXL DURABrite Ultra Ink-patronen (zwart) met hoge capaciteit (~1000 pagina´s)4--
Zakelijke afdrukkwaliteit dankzij de nieuwe PrecisionCore-printkop-
ISO-afdruksnelheden tot XX pagina's per minuut5 (zwart/kleur)13/7.313/7.39/4.7
1200 dpi scanner met OCR en Presto! PageManager-software voor documentbeheer
Maak verbinding met uw Android-smartphone of -tablet via NFC6--

[1] Alleen WF-2660DWF. Vereist apparaat met Android OS 4.0 of hoger, geschikt voor NFC en Wi-Fi Direct. Vereist downloaden van de Epson iPrint-app vanaf Google Play

[2] Niet alle functies beschikbaar op alle modellen

[3] Bepaald in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde van ESAT voor Office Category Test voor standaard A4 enkelzijdig weer. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing

[4] Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor afdrukken via e-mail en scannen naar cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect

[5] AirPrint-printers werken met iPad (alle modellen), iPhone (3GS of hoger) en iPod touch (3e generatie of hoger) met de nieuwste iOS-versie.

[6] Geschat paginarendement op basis van ISO/IEC 24711/24712. Het werkelijke aantal pagina's is afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield

[7] Vergeleken met soortgelijke printers van de concurrentie minimaal 100 €/£ bij gebruik van driekleurige inktpatronen. Tests uitgevoerd door BLI in mei 2014. Wegingsfactor toegepast voor afdrukken van documenten (87%) en foto's (13%) op basis van 'Printing Usage & Attitudes Study' van TNS, juni 2013. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/individualinks

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/