Epson introduceert betaalbare projectoren voor bedrijven

Nieuwe mobiele serie biedt slimme sprekers een hoge beeldkwaliteit en een lichtgewicht ontwerp

Epson introduceert betaalbare projectoren voor bedrijven

Epson®, wereldwijd leider in de markt voor projectoren[1], introduceert vandaag de EB-S10, EB-X10 en EB-W10 – een serie betaalbare projectoren die bedrijven uitstekende projectiekwaliteit binnen hun budget biedt. Deze scherpe, lichtgewicht en eenvoudig te installeren projectoren zijn ideaal voor sprekers die veel onderweg zijn.

Klanten kunnen kiezen uit verschillende resoluties: de EB-S10 met SVGA en de EB-X10 met XGA. Met de EB-W10 met WXGA kan zonder aanpassingen een breedbeeldscherm van een pc worden weergegeven.

Alle drie de projectoren bieden een uitstekende beeldkwaliteit dankzij de 3LCD-technologie van Epson. Dankzij 3LCD hebben de projectoren een lichtrendement van gekleurd licht (CLO) dat even hoog is als het lichtrendement van wit licht, waardoor presentaties tot leven komen met sprankelende, natuurlijke kleuren. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de EB-X10 en de EB-W10 geschikt voor High Definition-input voor nog helderdere presentaties.

De projectoren zijn licht en compact en wegen slechts 2,3 kg. Met de bijgeleverde draagtas kunnen ze eenvoudig worden meegenomen.

Installatie is snel en eenvoudig, met handige functies als snel opstarten, zodat er geen opwarmtijd nodig is. De projectoren zijn zo flexibel dat ze in vrijwel elke ruimte kunnen worden gebruikt en grote afbeeldingen kunnen vanaf een kleine afstand worden geprojecteerd. Eventuele vervormingen kunnen eenvoudig worden opgelost met verticale keystone-correctie voor een perfect beeld. Deze correctie is automatisch op de EB-X10 en de EB-W10.

U kunt met één USB-kabel afbeeldingen weergeven en de muis aansturen vanaf een pc of een Mac. Of u kunt uw computer thuis laten als u de EB-X10 of de EB-W10 gebruikt, want deze projectoren ondersteunen USB Flash-geheugen.

Julia Lin, Product Manager voor projectoren bij Epson, zegt hierover: “Wat deze serie uniek maakt, is de extreem lange levensduur van de lamp van 5.000 uur[2]en de hoeveelheid functionaliteiten, die geen enkele andere producent voor deze prijs kan leveren. We bieden bovendien de keuze uit 35 talen – onze naaste concurrent biedt er slechts 22.”

Voornaamste kenmerken

  • Presenteren bij helder licht, dankzij het even hoge lichtrendement voor wit en gekleurd licht (CLO) van 2.600 lumen.
  • Deze projectoren zijn licht en compact en wegen slechts 2,3 kg.
  • Beheer van presentaties via pc of Mac met 2-in-1 USB-weergavefunctie die weergave- en muisbesturing combineert.
  • Geef nog betere presentaties met beeld en geluid van topkwaliteit dankzij digitale invoer/HDMI (alleen EB-X10 & EB-W10).
  • Plug & Play-ondersteuning voor USB Flash-geheugen, zodat u uw pc thuis kunt laten (alleen EB-X10 & EB-W10).
  • Lagere verbruikskosten dankzij de Epson E-TORL-lamp, met een extra lange levensduur van 5.000 uur in spaarmodus.
  • Bescherm uw projector tegen diefstal met beveiligingsfuncties zoals een Kensington-slot, opening voor hangslot en beveiligingskabel en wachtwoordbeveiliging.
  • Ingebouwde luidspreker van 1 W
     

[1]Bron: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[2]In spaarmodus