Epson introduceert kleine, maar krachtige WorkForce Pro-reeks

Ruimtebesparende, betaalbare en efficiënte 4-in-1-apparaten

Epson introduceert kleine, maar krachtige WorkForce Pro-reeks

De nieuwste WorkForce Pro-modellen van Epson (WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF en WF-4740DTWF) vormen het bewijs dat een compact product fantastische prestaties kan leveren. De stijlvolle en compacte WorkForce Pro-modellen zullen de printervaring gegarandeerd verbeteren met hoge snelheden, indrukwekkende inktrendementen, intuïtieve aanraakschermen en nog veel meer verbeterde functies.

Lee Withers, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Moderne bedrijven - van thuiswerkende start-ups tot gevestigde kleine bedrijven - hebben betaalbare, betrouwbare en compacte apparatuur nodig die hen in staat stelt hun bedrijfsvoering efficiënter te maken. Wij bieden een geschikt model, of dat nu onze WF-3720DWF is, die ideaal is voor gebruik in thuiskantoren, of de WF-4740DTWF, die in de uitgebreidere behoeften van een klein bedrijf met meerdere gebruikers kan voorzien.'

Als de ruimte beperkt is in een thuiskantoor of klein bedrijf, bieden de nieuwste WorkForce Pro 4-in-1-apparaten van Epson eencompacte oplossing voor printen, scannen, kopiëren en faxen. Hoewel ze zijn ontwikkeld met het oog op zakelijk gebruik, scoren ze ook goed op het design vlak, met een elegant ontwerp en een ruim uitgevoerd LCD-aanraakscherm. Door de strakke vormgeving passen deze modellen moeiteloos in elke omgeving.

Epson begrijpt dat elk kantoor betrouwbare, betaalbare en efficiënte apparatuur nodig heeft waarmee taken eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Daarom zijn de WorkForce Pro-modellen uitgerust met PrecisionCore-printkoptechnologie. Deze staat bekend om zijn snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie, en om zijn prints van professionele kwaliteit.

In combinatie met de DURABrite Ultra-inkt van Epson, produceren de WorkForce Pro-modellen professioneel uitziende documenten die bestand zijn tegen water, vlekken en markeerstiften. De inkten zijn tevens zeer voordelig omdat ze in afzonderlijke cartridges worden geleverd en dus alleen de kleur die op is hoeft te worden vervangen. Het XL-inktpatroon biedt daarnaast ongelooflijke rendementen met tot 2600 pagina's in zwart-wit en 1900 in kleur[1], waardoor bedrijven hun printkosten tot een minimum kunnen beperken en minder tijd kwijt zijn aan het vervangen van inktpatronen.

Gebruikers kunnen hun productiviteit maximaliseren doordat dagelijkse taken snel kunnen worden uitgevoerd met de automatische documentinvoer (ADF), printsnelheden tot 24 pagina's per minuut[2], snel dubbelzijdig printen en papierladen van 250 vel. Met de WF-4740DTWF wordt de noodzaak van papier bijvullen verder beperkt dankzij een tweede papierlade voor 250 vellen.

De WorkForce Pro-modellen, die zijn ontworpen voor de moderne werkomgeving, bieden een reeks van flexibele functies voor printen en scannen. Voor draadloos printen is Wi-Fi-connectiviteit beschikbaar, waarmee overal op kantoor kan worden afgedrukt; via Wi-Fi Direct kan vanaf geschikte draadloze apparaten worden geprint ook als er geen Wi-Fi-netwerk beschikbaar is, en met NFC kan worden geprint door simpelweg met een compatibel Android-apparaat op de printer te tikken[3]. En dan zijn er ook nog de gratis mobiele printapps en oplossingen van Epson, waaronder Email Print, waarmee de gebruiker af te drukken items van vrijwel overal ter wereld naar de printer kan sturen[4]. Het is ook eenvoudig om documenten te delen en organiseren met Scannen naar E-mail, Cloud, FTP en netwerklocaties. De WF-4740DTWF biedt tevens ondersteuning voor LDAP-adresboeken ten behoeve van eenvoudige integratie in de zakelijkeomgeving, waardoor elk kantoor de mogelijk krijgt om documenten te delen.

De WorkForce Pro-modellen: WF-3720/25DWF, WF-4720/25DWF en WF-4740DTWF, zijn verkrijgbaar vanaf april 2017, voor een prijs van respectievelijk € 159, € 219 en € 299.

Belangrijkste kenmerken WF-3720/25DWF WF-4720/25DWF WF-4740DTWF
Compact, ruimtebesparend design
Dubbelzijdig afdrukken
ISO-afdruksnelheden2 (zwart-wit/kleur) 20/ 10 ppm 20/ 20 ppm 24/ 22 ppm
Serie DURABrite Ultra-inktpatronen Pack 34 Pack 35 Pack 35
XL-inkt (pagina's zwart-wit/kleur afgedrukt)1 1100/ 950 2600/ 1900 2600/ 1900
Capaciteit papierlade 250 vellen 250 vellen 500 vellen (x2 papierladen)
Formaat LCD-aanraakscherm 6,8 cm 2,7 inch 6,8 cm 2,7 inch 10,9 cm 4,3 inch
Automatische documentinvoer (ADF) 35 pagina's enkelzijdig 35 pagina's enkelzijdig 50 pagina's dubbelzijdig
Epson Connect4: Epson iPrint, Email Print, Scan-to-Cloud, Remote Print Driver
Connectiviteit: draadloos, Wi-Fi DirectTM, Ethernet
NFC3: tik om verbinding te maken en af te drukken
Scannen naar: E-mail, Cloud, FTP, Netwerk
Ondersteuning voor LDAP-adresboeken - -

[1] Geschat rendement op basis van ISO/IEC 24711/24712. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield

[2] WF-4740DTWF. Vastgesteld in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde weer van ESAT voor Office Category Test voor standaard A4-enkelzijdig. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing

[3] Vereist apparaat met Android OS 4.0 of hoger, geschikt voor NFC en Wi-Fi Direct. Vereist downloaden van de Epson iPrint-app vanaf Google Play.

[4] Epson iPrint vereist een draadloze verbinding met internet en de Epson-afdrukapp. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect

Over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing, visuele communicatie, kwaliteit van leven en productie te overtreffen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 73.000 werknemers in 91 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieubelasting te beperken.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1.577 miljard euro. 

 http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/