Epson introduceert totaaloplossing voor interne proofing

Drie nieuwe Epson Design Editions vormen one-stop-shop voor proefdrukken

Epson introduceert totaaloplossing voor interne proofing

1 december 2011 – Epson brengt in samenwerking met toonaangevende RIP-leverancier EFI een compleet pakket op de markt met alle gewenste mogelijkheden voor interne proefdrukken ten behoeve van in-house designers, reclamebureaus en marketingafdelingen. De nieuwe Epson Design-edities stoelen op drie belangrijke producten in hun reeks, te weten de WT7900, de SP-4900 en de SP-3880. Epson biedt hiermee een totaaloplossing die perfect aansluit op alle mogelijke behoeften op het gebied van interne proofing.

Voor drukke afdelingen of bureaus die geen tijd hebben om alle elementen afzonderlijk te onderzoeken, onderling te vergelijken en aan te schaffen, vormen de Design Editions een snelle en kostenbesparende oplossing. Selecteer de Epson-printer die aansluit op uw behoeften, en Epson levert via een van de leverancierpartners een totaalpakket, dat bestaat uit hardware, installatie- en RIP-software van EFI (de populaire Express Edition) en een set Epson-mediaprofielen. Gebruikers kunnen ook de SpectroProofer toevoegen voor automatische en zeer nauwkeurige kleurenkalibratie en doelmetingen.

De printers:

Epson Stylus WT7900 Design Edition – de eerste printer met witte inkt voor proefdrukken van verpakkingen; biedt een innovatieve en unieke inktformule waarmee op diverse ondergronden (zoals metaal) met afmetingen tot 24 inch (53,35 cm) kan worden gewerkt.

Epson Stylus Pro 4900 Design Edition – voor bureaus en interne afdelingen die graag werken met een indrukwekkende reproductie van Pantone-kleuren van 98 procent; biedt hoogwaardige proefdrukken met afmetingen tot 17 inch (43,2 cm).

Epson Stylus Pro 3880 Design Edition – voor kleinere ontwerpbureaus of freelancers die op zoek zijn naar een compacte, betaalbare printer voor proefdrukken met afmetingen tot 17 inch (43,2 cm).

Duncan Ferguson, hoofd van Epsons Europese divisie grootformaatafdrukken, zegt: “We weten allemaal hoe belangrijk het is voor drukke bureaus, designers of afdelingen om tijd en geld te besparen op proefdrukken. Daarom hebben we de Design Editions samengesteld, die niet alleen besparen op tijd voor onderzoek en selectie van de verschillende elementen, maar ook de productiviteit van het proefdrukproces aanzienlijk verhogen. Bovendien kan de doelgroep zich verheugen op grote kostenbesparingen. De prijs van de Design Editions ligt veel lager dan het totaal van de prijzen voor de afzonderlijke elementen.”

De WT7900 en SP-4900 Design Editions zijn verkrijgbaar vanaf december. De SP-3880 Design Edition is verkrijgbaar vanaf januari 2012. Alle Design Editions zijn in de gehele EMEA-regio verkrijgbaar.

Versies:

ProductRIPPrijzen (Excl. BTW)
WT7900 Design EditionEFI Express, versie 4.1€ 5.995
SP-4900 Design EditionEFI Express, versie 4.5€ 2.295 € 3.195 (met SpectroProofer)
SP-3880 Design EditionEFI Express, versie 4.5€ 1.595