Epson introduceert twee compacte industriële labelprinters voor tijdbewuste gebruikers met hoge printvolumes

De LabelWorks LW-Z5010BE en LW-Z5000BE zullen van 24-27 september worden gepresenteerd op de Epson-stand, tijdens Labelexpo 2019 in Brussel: hal 9, stand A50

Epson introduceert twee compacte industriële labelprinters voor tijdbewuste gebruikers met hoge printvolumes

24 september 2019- Epson heeft twee alles-in-één LabelWorks industriële labelprinters aangekondigd voor gebruikers die draagbaarheid en tijdbesparende functionaliteit waarderen. De LabelWorks LW-Z5010BE (met geïntegreerd toetsenbord, display en Li-ionbatterij) en de LabelWorks LW-Z5000BE (voor gebruik met pc's en smart devices), zijn ontwikkeld voor diegenen die actief zijn in datacommunicatie, fabrieken, bouwsector, magazijnen en high-end elektrisch onderhoud.

Beide labelprinters bieden een breed scala aan mogelijke toepassingen, waaronder labelproductie voor patchpanelen, kabelidentificatie, frontplaten, distributievakjes, veiligheidsaanduidingen en productidentificatie. Zij stellen gebruikers in staat om zo productief mogelijk te werken, of ze nu onderweg zijn of achter een bureau zitten. Dit wordt bereikt door snel opstarten, nieuwe software en toepassingen voor effectieve bewerking, hoge afdruksnelheden (tot 50 mm/sec), voor zowel LK-tapecassettes (voor breedten van 4 mm tot 50 mm) als grote mediarollen (voor breedten van 9 mm tot 50 mm) en vele verschillende materiaalsoorten. Voor beide modellen is er ook een automatische afwikkelaar beschikbaar, die de gebruikers tijd bespaart die verloren kan gaan door het handmatig afwikkelen van de gedrukte rol met etiketten.

Hervé Thevenin, productmanager LabelWorks bij Epson Europe, zegt: "We zijn erin geslaagd om twee nieuwe producten op de markt te brengen waarmee de gebruiker efficiënter is tijdens zijn werkdag. Wij begrijpen de eisen van industriële etikettering met hoge afdrukvolumes en deze modellen vormen zeer welkome toevoegingen aan ons toch al zeer veelzijdige assortiment van compacte labelprinters." Hij voegt hieraan toe: "De LabelWorks LW-5010BE en LW-Z5000BE zijn ontworpen met een lage TCO in het achterhoofd en zijn veelzijdig genoeg om verschillende etiketteringstaken aan te kunnen."

Kort samengevat, zijn de belangrijkste kenmerken:

 • Afdruksnelheden tot 50 mm/s
 • Geschikt voor externe grote rol
 • Accepteert alle etiketbreedten (van 4 mm tot 50 mm)
 • Alle Epson LK-tapes zijn compatibel met beide modellen
 • Connectiviteit: USB, ethernet, Wi-Fi, directe Wi-Fi
 • Optionele automatische afwikkelaar beschikbaar
 • Lage totale eigendomskosten (TCO)
 • Tijdbesparend
 • Snel opstarten
 • Compact ontwerp

Ga voor meer informatie over Epson tijdens de Label Expo 2019 naar www.epson.eu/labelexpo

De LabelWorks LW-Z5010BE en LW-Z5000BE zijn beschikbaar vanaf januari 2020.