Epson introduceert zijn eerste mobiele scanner voor bedrijven

Een van de lichtste apparaten op de markt dat ook buiten kantoor documenten digitaliseert

Epson introduceert zijn eerste mobiele scanner voor bedrijven

1 december 2011 – Epson betreedt de wereld van de mobiele scanners waardoor zakenmensen, zoals verkoopmedewerkers en personeel op beurzen, ook buiten kantoor gemakkelijk documenten kunnen beheren. De WorkForce DS-30 draagbare A4-scanner is de eerste in deze nieuwe reeks die werknemers van KMO’s en grote bedrijven die veel onderweg zijn  in staat stelt om papieren documenten zowel op kantoor als daarbuiten snel en gemakkelijk te digitaliseren.

De DS-30 biedt ongeëvenaarde mobiliteit omdat het met zijn gewicht van slechts 325 gram en compacte afmetingen een van de lichtste bedrijfsscanners op de markt is. De scanner kan gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden en wordt aangesloten via USB 2.0.

Alexiane Richard, productmanager Document Scanners bij Epson Europe, vertelt: “Gebruikers hebben geen speciale training nodig omdat de interface intuïtief en simpel is. De veelzijdige DS-30 is daardoor geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderde gebruikers. Als papieren documenten zoals visitekaartjes of ondertekende formulieren ingescand en bewaard moeten worden, is dit met de DS-30 in een handomdraai gebeurd.”

De DS-30 met geavanceerde functies wordt ook geleverd met een softwarepakket voor documentbeheer. De EpsonScan-software biedt een brede functionaliteit, waaronder doorzoekbare PDF, RGB-kleurdropout, automatische skew-correctie, automatische detectie van paginaformaat, beveiligde PDF, tekstverbetering, automatische segmentering van gebieden en het verbergen van perforatiegaatjes. De Abbyy Fine Reader-software biedt Optical Character Recognition en Presto! BizCard 5 helpt bij het beheren van visitekaartjes.

En wanneer de DS-30 gebruikt wordt met de gratis van de Epson-site te downloaden Document Capture Pro-software van Epson kan het apparaat moeiteloos in de workflow van een bedrijf worden opgenomen via de meeste systemen voor documentbeheer onder Windows. Gebruikers kunnen meer met het apparaat doen dan alleen scannen omdat de DS-30 in combinatie met Document Capture Pro niet alleen veel ‘scannen-naar’ functies bezit, zoals scan-to-cloud, scan-to-e-mail en scan-to-SharePoint, maar ook veel andere scanfuncties heeft zoals barcodeherkenning en OCR-A / B-ondersteuning via zones.

De WorkForce DS-30 is verkrijgbaar vanaf januari.

Voornaamste kenmerken:

·         Draagbare A4-scanner met invoer voor losse vellen voor zakelijk gebruik

·         Compacte afmetingen van 276 x 50 x 36,5 mm

·         Een van de lichtste bedrijfsscanners van 325 g

·         Aansluiting via USB 2.0

·         Resolutie van maximaal 600 dpi

·         Simpel scanproces en intuïtieve gebruikersinterface

·         Epson-scanners bezitten efficiënte scanfuncties zoals automatische detectie van documentformaat, automatisch roteren, skew-correctie en doorzoekbare PDF

·         Documenten kunnen zonder extra kosten geïntegreerd en ingescand worden met Epson Document Capture Pro voor Windows, dat gratis gedownload kan worden

·         Document Capture Pro biedt ‘rechtstreeks scannen-naar’ opties: cloud, e-mail, SharePoint, FTP, web, afdrukken, enz.

·         Abbyy Fine Reader Sprint Plus voor Optical Character Recognition meegeleverd

·         Presto! BizCard 5 voor het beheren van visitekaartjes meegeleverd

·         Ondersteunt visitekaartjes en plastic kaartjes

·         TWAIN- en WIA-driverondersteuning

·         ENERGY STAR-certificering voor lager energieverbruik

·         Compatibel met pc en Mac

Informatie over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 75.000 werknemers in 100 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.594 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.583 miljoen euro voor het boekjaar 2010. www.epson.eu

Ecologische Visie 2050

http://eco.epson.com