Epson komt met uitgebreid nieuw productaanbod tijdens ISE 2018

Technologie die op de beurs wordt aangekondigd, bevat nieuwe geavanceerde producten voor de professionele AV-, bedrijfs- en signagesectoren

Epson komt met uitgebreid nieuw productaanbod tijdens ISE 2018

4 december 2017 – Tijdens ISE (6-9 februari 2018) zal Epson verschillende nieuwe producten voor de high-end installatie-, signage- en zakelijke projectiesectoren aankondigen en demonstreren. Een selectie rijk uitgeruste 3LCD-laserprojectoren uit ons bestaande toonaangevende assortiment bedrijfs-, onderwijs- en installatieprojectoren zal ook acte de présence geven, evenals onze nieuwste Moverio smart glasses.

Tijdens ISE 2017 won Epson de award voor 'Best Large Stand' als onderdeel van de ISE Stand Design Awards, die door ISE in samenwerking met Exhibitor Magazine worden toegekend. Ook werd Epson onderscheiden met drie Best of ISE-awards voor laserinstallatieprojectoren, compacte draagbare projectoren en de Moverio smart glasses. Dit jaar presenteren we enkele van onze meest indrukwekkende, op projectiemapping gebaseerde projecties tot nu toe, met behulp van edge-blended met meerdere EB-L25000U projectoren, om een uiterst kleurrijk en betoverend verhaal tot leven te wekken.

Ook beschikt de stand over ruimtes met realistische gebruiksscenario's voor onze nieuwe en bestaande projectoren, zoals vergaderzaal-, klaslokaal- en showroomoplossingen, waaronder de projectoren EB-700U en EB-L1000 Series.

In de woorden van Neil Colquhoun, Executive Director Professional Displays bij Epson Europe: 'Wij hebben veel mensen hun eerste, levendige blik op onze nieuwste laserprojectoren in actie gegund tijdens de laatste ISE en sleepten daarbij ook nog eens de award voor beste stand in de wacht. Dat is buitengewoon moeilijk te overtreffen. Maar met de interessante nieuwe producten die we zullen aankondigen en het standontwerp en de visuals die we hebben gepland, ben ik ervan overtuigd dat ISE 2018 nog groter, beter en glanzender zal worden voor Epson.'

Epson is te vinden in Stand H90, Hal 1 tijdens ISE 2018.