Epson kondigt compacte, commerciële fotoprinter aan die ondersteuning biedt voor een breed scala aan formaten

De SureLab SL-D800 biedt fotowinkels en professionele fotografen een grotere printflexibiliteit, hogere snelheid en betere kwaliteit en vergroot daarmee hun zakelijke kansen

Epson kondigt compacte, commerciële fotoprinter aan die ondersteuning biedt voor een breed scala aan formaten

1 mei 2019– Vandaag kondigt Epson de SureLab SL-D800 commerciële fotoproductieprinter aan. Deze printer is speciaal ontwikkeld voor fotowinkels en voor professionals die hun printbedrijf willen uitbreiden met een bredere keuze aan services voor hun klanten, terwijl zij de milieubelasting tot een minimum beperkt houden. De printer is ideaal voor fotoproductiebedrijven, zelfstandige fotowinkels, evenementfotografen, minilabs, copyshops en zelfbedieningsterminals, maar is daarnaast ook geschikt voor bedrijven die gevarieerde en hoogwaardige printopdrachten on-demand willen uitvoeren op een breed scala aan media en formaten.

 

De SL-D800 is ontworpen met het oog op mediaflexibiliteit zodat gebruikers hun bedrijfsmogelijkheden kunnen verbeteren en kunnen voldoen aan de klantbehoeften die voortdurend in ontwikkeling zijn en steeds creatiever worden. Deze printer ondersteunt glanzende, zijdeglanzende en matte media op papierbasis. De ondersteunde rolbreedtes variëren van 89 mm tot 210 mm en de lengtes van 50 mm tot 1000 mm. Een indrukwekkende productiesnelheid van 360 foto's (15 x 10 cm) per uur (PPH) en een hoge printkwaliteit met een breed kleurenspectrum, diepe zwarttinten en een superieure glanzende afwerking maken het plaatje compleet.

 

Dankzij de lange onderhoudsintervallen en lage onderhoudsvereisten is de SureLab D800 een voordelig apparaat waarmee gebruikers de productiviteit kunnen verhogen en hun klanten een consistente en betrouwbare service kunnen bieden. Bovendien zijn het stroomverbruik en de geluidsniveaus merkbaar verminderd dankzij het geavanceerde verwarmings- en ventilatorbeheer in de stand-bymodus. Deze verbeterde kostenefficiëntie zorgt ervoor dat de toch al zeer betaalbare SL-D800 een nog aantrekkelijkere oplossing is voor het commerciële fotoprintbedrijf.

 

Michaela Stolle, Product Manager voor Epson Europe, zegt: "De SureLab SL-D800 borduurt voort op het succes van zijn voorganger, de SL-D700. Alle aangebrachte verbeteringen zijn een reactie op wensen van de klant. De SL-D800 is compact (even groot als de SL-D700), duurzaam en gebouwd voor snelheid, flexibiliteit en de commerciële productie van hoogwaardige foto's. De printer is ontworpen om lang mee te gaan en past naadloos in de werkomgeving dankzij de robuuste, stevige papierlade en het verbeterde design van de doorvoeras. Daarnaast is de uitvaltijd aanzienlijk verminderd dankzij het intuïtieve twee-staps proces voor het vervangen van de papierrol. Het feit dat wij onze gebruikers een complete oplossing kunnen bieden levert een belangrijk voordeel op, omdat we ook Epson-inkten, papier en softwareondersteuning bieden. Hierdoor bespaart u kostbare tijd in vergelijking met het werken met meerdere leveranciers. Het is een echte aanwinst voor de SureLab-serie”.

 

Deze commerciële fotoprinter biedt een hoge printkwaliteit tegen lage totale eigendomskosten, ongeacht of hij wordt gebruikt als een enkel, zelfstandig apparaat of als onderdeel van een krachtige productielijn van printers.

 

De SureLab SL-D800 is verkrijgbaar vanaf juni 2019.