Epson kondigt de nieuwste aanwinsten in zijn consumentensegment aan

Moderne, ruimtebesparende inkjetprinters met veelzijdige functionaliteit

Epson kondigt de nieuwste aanwinsten in zijn consumentensegment aan

XP-7100

Epson heeft de nieuwste modellen aangekondigd in het assortiment van inkjetprinters voor thuisgebruik. De nieuwe modellen (XP-6100, XP-6105, XP-7100, ET-2710 en ET-2711) worden gekenmerkt door een stijlvolle en compacte, fraaie vormgeving.

Expression XP-6100, XP-6105 en XP-7100

De Expression Premium XP-6100-serie en XP-7100 zijn geweldig opties voor gezinnen die op zoek zijn naar een stijlvolle en bijzonder functionele printer. Deze compacte alles-in-één printers zijn ideaal voor het produceren van zowel hoogwaardige foto's als scherpe documenten en bieden kostenbesparingen met dubbelzijdig afdrukken en afzonderlijke inkten. U kunt eenvoudig draadloos afdrukken en scannen. Met de laptop maakt u gebruik van Wi-Fi en Wi-Fi Direct en met uw smartphone en tablet profiteert u van de gratis compatibele Epson-apps 1- iPrint en Creative Print. Een primeur voor de Expression Premium-reeks is dat de XP-7100 is uitgerust met een dubbelzijdige automatische documentinvoer om meerdere pagina's te scannen en kopiëren.

EcoTank ET-2710 en ET-2711

De nieuwste Epson EcoTank-printers zonder inktpatronen, de ET-2710 en ET-2711, zijn de eerste instapmodellen waarop het geheel opnieuw ontwikkelde ontwerp met inkttanks aan de voorzijde is toegepast. Dankzij dit ontwerp is het gebruiksgemak sterk verbeterd en de vormgeving nog compacter geworden. Zoals gebruikelijk voor de EcoTank-serie, is het bijvullen van deze printers tot een minimum beperkt en is de besparing op de inktkosten gemiddeld 90% 2. U kunt namelijk tot 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 in kleur afdrukken met slechts één set inktflessen met hoog rendement 3U kunt ook eenvoudig afdrukken vanaf mobiele telefoons en tablets dankzij de flexibele connectiviteitsoplossingen, waaronder Wi-Fi, Wi-Fi Direct en de gratis compatibele Epson-apps – iPrint en Creative Print 1.

De XP-6100, XP-6105, XP-7100 en ET-2710 zijn te zien op IFA 2018 in Berlijn, standnummer 103, hal 21.

De XP-6100, XP-6105 en XP-7100 zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2018. De ET-2710 en ET-2711 zijn verkrijgbaar vanaf september 2018.

1. Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect of www.epson.be/connect
2. Gemiddeld aantal cartridges/gemiddelde besparing bij afdrukken van het genoemde aantal pagina´s op basis van de meegeleverde inktflessen met de Ecotank-reeks, exclusief hardwareprijs. Vergelijking gebaseerd op het gemiddelde van de EcoTank A4-serie en afgezet tegen het gemiddelde van de tien best verkochte modellen in West-Europa, in de periode januari tot december 2017 (gevolgd door GfK). Berekening van de afdrukkosten gaat uit van gemiddelde adviesprijzen en is gebaseerd op het aantal verbruikte standaard- en XL-patronen voor de West-Europese markt (eveneens gevolgd door GfK). De gehanteerde rendementsgegevens van inktpatronen zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.
3. Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van testpatronen in ISO/IEC 24712 met vervangende inktflessen. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC 24711. Deze kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van uw afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de spuitkoppen van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement van de oorspronkelijk meegeleverde inktset mogelijk iets lager.