Epson kondigt de onderhoudsarme SureColor SC-F6300 dye-sublimatieprinter aan

Moeiteloze productie van hoogwaardige textieldruk en promotionele artikelen

Epson kondigt de onderhoudsarme SureColor SC-F6300 dye-sublimatieprinter aan

20 juni 2019– Voortbordurend op het succes van zijn voorganger, de SureColor SC-F6200, heeft Epson de nieuwe SureColor SC-F6300 aangekondigd, een 44-inch dye-sublimatieprinter. De SC-F6300 is ontwikkeld voor textielproducenten, fotografiestudio's en bedrijven die promotieartikelen maken en biedt verbeterde gebruikersproductiviteit en minder uitvaltijd. Dit wordt gerealiseerd dankzij de eenvoudige installatie, het gemakkelijke onderhoud en een aanvullend pakket van meegeleverde software, waarmee gebruikers de efficiëntie van hun printproces beter kunnen beheren.

Neil Greenhalgh, Product Manager voor Epson Europe, zegt: "Het printer erfgoed van Epson spreekt voor zich en wij zijn zeer verheugd dat we onze gebruikers de gemoedsrust en het gemak van een complete productieoplossing kunnen bieden. We hebben er ook voor gezorgd dat de installatie en het onderhoud eenvoudig zijn. Zelfs zo eenvoudig, dat er geen specialistische kennis of hulpmiddelen zijn vereist. Wij zijn ervan overtuigd dat we een dye-sublimatieprinter hebben ontworpen waarmee bedrijven met optimale efficiëntie kunnen functioneren en die bijzonder weinig gebruikersinterventie vereist."

De software die wordt meegeleverd bij de SC-F6300 omvat: Epson Edge Print RIP, Epson Edge Dashboard Support (inclusief EMX-profielen) en Epson’s LFP Accounting Tool. Deze bieden de juiste mate van softwareondersteuning, voor een nog efficiëntere bedrijfsvoering en betere kosten-batenanalyse.

Alle nieuwe functies en verbeteringen zijn erop gericht om de totale eigendomskosten te verlagen. Eenvoudige gebruikerstoegang en probleemloos printkoponderhoud beperken de noodzaak van een beschikbare monteur tot het minimum. Dankzij de eenvoudige installatie en opstartprocedure, kunnen bedrijven direct na levering zo snel mogelijk aan de slag. Met de optionele take-up reel van Epson kunt u de oppakkwaliteit nog beter controleren. De verbeterde specificatie van de essentiële onderdelen vergroot de levensduur en het investeringsrendement (ROI) van het product.

De SureColor SC-F6300 is ontworpen om een cruciale rol te spelen in de naadloze levering van een complete oplossing voor het printen in kleur, ongeacht of het gaat om de productie van sportshirts, lichtgewicht modeartikelen, promotionele geschenken, mokken, muismatten, sleutelhangers of telefoonhoesjes. Eén fabrikant – één compleet dye-sublimatiepakket.

 

De SureColor SC-F6300 is verkrijgbaar vanaf juli 2019.