Epson kondigt draagbare 3- projector voor gamers aan

Deze lichtgewicht projector, geschikt voor HD, biedt de ideale combinatie tussen kwaliteit en betaalbaarheid

Epson kondigt draagbare 3- projector voor gamers aan

31 augustus 2012 – Epson kondigt de EH-TW550 aan – een betaalbare draagbare 720p HD-Ready 3D-projector. De EH-TW500 is ideaal voor gamers en biedt het volgende:

  • Speciale kleurmodus voor games
  • 3LCD-technologie met egaal heldere witte en kleuren lichtuitvoer voor levendige, levensechte beelden
  • Functie voor gedeeld scherm
  • RF[1]3D-technologie (radiofrequentie), voor een sterk signaal voor 3D-brillen
  • 3 jaar garantie op de lamp

Met het slanke ontwerp is de EH-TW550 licht genoeg om in meerdere kamers te gebruiken of mee te nemen naar het huis van een vriend voor een gametoernooi. Dankzij de handmatige horizontale en automatische verticale trapeziumcorrectie is deze projector snel en eenvoudig te installeren.

De 3LCD-technologie van Epson, een egale witte en kleuren lichtuitvoer tot 3000 lumens en een contrastverhouding van 5000:1 zorgen voor diepe zwarttinten, levendige kleuren en nauwkeurige reproductie van elk detail. Kleur kan worden geoptimaliseerd voor gaming door een speciale gamingmodus te selecteren, waarbij extra kleurmodi beschikbaar zijn om films en andere inhoud te kijken. 

Dankzij de projectorfunctie voor weergave op twee schermen kunnen twee verschillende bronnen tegelijkertijd worden weergegeven. Dit is geweldig om tijdens een game sportuitslagen te kijken of door tv-zenders te zappen.

Madlyne Colson, productmanager bij Epson Europe, zegt het volgende: “Deze draagbare HD-Ready 2D- en 3D-projector is ideaal voor gamers die de perfecte combinatie tussen kwaliteit en betaalbaarheid zoeken. Bovendien zorgt een garantie van drie jaar op de lamp voor extra gemoedsrust.”

De EH-TW550 is compatibel met de oplaadbare actieve RF (Radio Frequency) shutter-bril voor 3D-weergave (wordt afzonderlijk verkocht). Deze bril kan tot op 10 m van de projector worden gebruikt.

De EH-TW550 is vanaf december verkrijgbaar voor een verkoopprijs van €XX.

Belangrijkste functies:

Beeld op groot HD-ready 720p-scherm met heldere 3D-technologie

Uitzonderlijke beeldkwaliteit met de 3LCD-technologie van Epson

Contrastverhouding van 5.000:1 voor diepe zwarttinten

Egale witte en kleuren lichtuitvoer van 3,000 lumens

Handmatige horizontale en automatische verticale trapeziumcorrectie (+/- 30°)

4 kleurmodi (game, huiskamer, dynamisch en home cinema)

oplaadbare actieve USB shutter-bril voor 3D-beeldweergave (los verkrijgbaar)

3 jaar garantie op de lamp

Opmerkingen voor de redacteur

Over Epson Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en 3LCD-projectors tot sensoren en andere microapparatuur.  die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor ondernemingen en thuiskantoren, tot sensoren en micro-apparatuur.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 75.000 werknemers in 97 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.594 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.583miljoen euro voor het boekjaar 2010. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050   http://eco.epson.com/


[1]De RF 3D actieve shutter-bril is een onderdeel van het Full HD 3D Glasses Initiative, www.fullhd3dglasses.com