Epson kondigt draagbare kantoorprojectoren aan

Epson kondigt draagbare kantoorprojectoren aan

Zaventem, 29 april 2015 – Epson heeft de introductie aangekondigd van een nieuwe reeks draagbare, hoogwaardige projectoren met verbeterde connectiviteit en netwerkfuncties. De projectoren zijn ideaal voor gebruik in vergaderruimten en klaslokalen en zijn eveneens geschikt als hoogwaardige maar betaalbare oplossing in het thuiskantoor.

Deze nieuwe draagbare projectoren (EB-S27, EB-X27, EB-W29, EB-98H, EB-945H, EB-955WH en EB-965H) zijn klein en licht zodat ze makkelijk van de ene ruimte naar de andere kunnen worden verplaatst. De modellen worden geleverd met draagtas om het verplaatsen en opbergen nog eenvoudiger te maken.

Voor de hele reeks wordt gebruikgemaakt van 3LCD-technologie en een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst zorgt voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit en nauwkeurige kleuren. Een contrastverhouding van 10.000:1 produceert duidelijkere details, en dankzij de verschillende standaardresoluties zijn de modellen geschikt voor gebruik in alle mogelijke ruimten.

Epson begrijpt dat de controle over de bediening belangrijk is tijdens presentaties in zakelijke of educatieve omgevingen. Deze nieuwe serie wordt geleverd met projectiesoftware voor meerdere pc's, wat betekent dat content van maximaal vier verschillende apparaten, waaronder pc's, tablets en smartphones, tegelijkertijd kan worden weergegeven. Dankzij de moderator-functie kan de leider van de vergadering, of het nu de leraar, docent of presentator is, de controle nemen over de content die vanaf de apparaten wordt weergegeven. Met de nieuwe A/V Mute-functie kan de presentator een presentatie in de pauzestand zetten, waarbij eveneens stroom wordt bespaard omdat de lamp met 70% wordt gedimd. Zodra de projector weer in bedrijf is, zijn er verdere kostenbesparingen dankzij de lange levensduur van de lamp.

Alle modellen zijn uitgerust met verbeterde connectiviteit, waardoor er meer mogelijkheden en flexibiliteit worden geboden ongeacht de manier van presenteren. Deze reeks van projectoren kan verbinding maken met zowel de allernieuwste digitale apparaten als oudere analoge producten, zodat oudere hardware niet noodzakelijkerwijs hoeft te worden vervangen. Verbinding maken met smart devices wordt u bijzonder gemakkelijk gemaakt dankzij de iProjection QR-code1-connectiviteit - u hoeft slechts een geprojecteerde QR-code te scannen met uw smart device om verbinding te maken en aan de slag te gaan. Het is ook mogelijk om content vanaf een smartphone te projecteren op een groter scherm dankzij MHL-ondersteuning2. Hoogwaardige digitale video- en audio-content kan worden geprojecteerd via een HDMI-aansluiting. Voor nog meer flexibiliteit wordt de reeks geleverd met een aansluiting voor een bekabeld LAN en optionele Wi-Fi-connectiviteit.

De reeks biedt snelle en eenvoudige installatie met automatische verticale en horizontale keystone-correctie, zodat u altijd een perfect gevormd beeld hebt zonder enige vervorming, zelfs wanneer de projector decentraal staat opgesteld. De zoomfunctie van de projector zorgt ervoor dat u meer werkruimte kunt vrijmaken. Met de ventilatoruitlaat aan de voorkant kunnen mensen rondom de projector plaatsnemen zonder direct in het pad te zitten van de uitstroom van hete lucht.

De Epson EB-S27, EB-X27, EB-W29, EB-98H, EB-945H, EB-955WH en EB-965H zijn nu verkrijgbaar voor een prijs van respectievelijk € 348, €415, € 534, € 551, € 612, € 686 en € 686, excl. BTW.

---------------------------------------------------------------------------------

1 Voor de QR-codefunctie is de iProjection-app vereist, beschikbaar op Android- en iOS-apparaten

2 Geldt alleen voor de EB-98H, EB-945H, EB-965H en EB-955WH

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2013 een omzet van 1.517 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/