Epson kondigt een nieuwe reeks entry-level technische grootformaatprinters aan voor professionals die behoefte hebben aan precisie en betrouwbaarheid

SureColor SC-T3400 en SC-T5400 zijn ontworpen voor gebruikers die een professionele, technische printer nodig hebben die lage totale eigendomskosten biedt

Epson kondigt een nieuwe reeks entry-level technische grootformaatprinters aan voor professionals die behoefte hebben aan precisie en betrouwbaarheid

September 2018– Epson heeft vandaag bekend gemaakt twee nieuwe, professionele entry-level, technische printers op de markt te brengen: de SureColor SC-T3400 24-inch printer (desktop- en vloermodel) en de SureColor SC-T5400 36-inch stand alone printer. Deze modellen vormen een ideale aanvulling op de eerder verschenen, voordelige SC-T3100 en SC-T5100. Dit betekent dat Epson nu een volledige reeks printers aanbiedt om te voldoen aan de behoeften van professionele services in allerlei sectoren.

Of u nu CAD-, architectonische, of technische constructie- of GIS-tekeningen produceert, deze printer drukt ze keer op keer prachtig af. Als u een engineer of architect bent, met topografische kaarten werkt of onderzoek naar stadsbeheer of schalen van grondgebieden doet, is het van groot belang om correcte, precieze, betrouwbare en gedetailleerde afdrukken te maken. De SC-T3400 en SC-T5400 zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals wiens reputatie afhankelijk is van het leveren van kwalitatief hoogwaardige afdrukken, keer op keer.

Marco van Niekerk, senior product manager, professional graphics, Epson Europe, vertelt: “Het is heel simpel, de technologie is bedoeld om u productiever te maken. Of u nu gedetailleerde CAD-tekeningen, schitterende reclameposters of opvallende POS maakt, deze printers maken altijd indruk. De productiviteit wordt nog verder verhoogd voor inktpatronen met een hoge capaciteit (110 ml en 350 ml) en UltraChrome XD2-inkt met vier kleuren die vlek- en waterbestendig zijn.

 

“De SureColor SC-T3400 en SC-T5400 zijn ontworpen voor bedrijven die waarde hechten aan precisie en betrouwbaarheid.Deze printers bieden indrukwekkend lage totale eigendomskosten en zijn ontworpen voor professionals die hun productiviteit en creativiteit willen vergroten”, voegt Marco van Niekerk toe. “We zijn dolblij dat we gebruik hebben kunnen maken van de uitgebreide ervaring van Epson op dit gebied en dat we een toch al indrukwekkende reeks technische printers nog beter hebben gemaakt. Doordat ze voortbouwen op de technologie van Epson voor het leveren van hoogwaardige printprestaties, sluiten ze naadloos aan op de meeste werkplekken en kunnen gebruikers draadloos afrukken vanaf tablets en smartphones.”

Meer over de SureColor SC-T3400 en SC-T5400

Hier volgt een korte lijst met functies om te laten zien hoe we professionals kunnen helpen op een hoger niveau te werken:

 

 • Gebruiksgemak- Zelfs als u zich niet achter uw bureau bevindt, zorgt een suite met intuïtieve apps en gebruiksvriendelijke functies voor probleemloos afdrukken.

   

 • Workflow- Integreert naadloos in uw bestaande workflow.

   

 • Randloos afdrukken- Volledig aflopend, randloos printen beschikbaar wanneer u dit selecteert (alleen met rol)

   

 • BetrouwbaarheidZelfs als de printer maar af en toe wordt gebruikt, blijft de printkwaliteit consistent. Met de unieke Nozzle Verification Technology (NVT) worden drukfouten voorkomen.

   

 • Papierhouder- Vangt het papier op na afdrukken.

   

 • De inkt loopt niet uit- Alle afdrukken zijn vlek- en waterbestendig. Afdrukken met diepe zwarttinten en heldere, dichte lijnen.

   

 • Direct afdrukken van USB- U kunt afdrukken van een USB-stick of ander opslagapparaat.

   

 • Papierrol -papierrol van 2 inch en 3 inch in doos.

   

 • Productiviteit –Ondersteunt rollen met een diameter van maximaal 170 mm.

   

 • Aanraakscherm van 4,3 inch -Gebruiksvriendelijk, zelfs als u niet bij uw bureau in de buurt bent.

   

 • Eenvoudige installatie- U kunt binnen enkele minuten aan de slag.

De SureColor SC-T3400, SC-T3400N (zonder standaard) en SC-T5400 zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2018. De adviesprijs van de SC-T3400 is € 1.745, van de SC-T3400N is deze € 1.595 en de SC-T5400 zal worden aangeboden voor € 2.095.