Epson kondigt nieuwe 3600 lumen signage-projector met WUXGA-resolutie aan.

De witte EB-U50 heeft een onopvallend design en biedt eenvoudige installatie en bediening, ideaal voor retailbedrijven, galerieën en musea

Epson kondigt nieuwe 3600 lumen signage-projector met WUXGA-resolutie aan.

5 februari 2019 –Epson heeft de EB-U50 signage-projector aangekondigd, een verrijking voor het huidige aanbod in deze sector. Met lage totale eigendomskosten (TCO) en zijn compacte, onopvallende design past deze projector naadloos in alle omgevingen, zodat bezoekers niet worden afgeleid door de technologie die achter de oplossing zit.

De EB-U50 kan worden gebruikt om het publiek te boeien met lichtspelingen en projecties op vrijwel elk oppervlak, en is ideaal voor winkeletalages, showrooms, dynamische of ervaringsgerichte content voor digitale kunst, commerciële signage, inrichting, onderwijs of zakelijke presentaties.

De EB-U50 biedt flexibele montage en kan vanuit een groot aantal verschillende hoeken worden geprojecteerd. Het kan worden bevestigd aan een verlichtings-track, aan het plafond worden gemonteerd of worden gebruikt in een staande positie 1. De EB-U50 kan 360 graden horizontaal en 30 graden verticaal roteren, en bovendien ook worden gekanteld voor projectie in portretmodus.

Leon Mclean, Product Manager Visual Instruments bij Epson Europe zegt: ‘De EB-U50 is een fantastische aanvulling op ons assortiment van laser signage-oplossingen. Dankzij het strakke, witte, randloze en onopvallende design is hij zowel stijlvol als praktisch. Dankzij de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de projector, kan de gebruiker genieten van de vele bevestigingsopties en een 'fit-and-forget' oplossing.’

De EB-U50 wordt geleverd met de Projector Content Manager-software van Epson voor snelle en eenvoudige installatie, waarvoor geen gespecialiseerde kennis is vereist. Afspelen is mogelijk zonder pc (dankzij ingebouwde Wi-Fi), of via een USB-drive en dit kan aangepast worden via een afstandsbediening. De projector wordt geleverd met multiprojectie-functies zoals edge blending, beeldweergave op schaal, aanpassing van meerdere geprojecteerde beelden en gesynchroniseerd afspelen.

1. Vloerstandaard en verlichtings-track zijn optioneel beschikbaar tegen een meerprijs.