Epson kondigt nieuwe compacte POS-printer aan voor het verwerken van cheques en afdrukken van kassabonnen

De nieuwe TM-H6000V biedt grotere betrouwbaarheid, handige connectiviteitsfuncties en lage totale eigendomskosten

Epson kondigt nieuwe compacte POS-printer aan voor het verwerken van cheques en afdrukken van kassabonnen

Epson heeft de introductie aangekondigd van een nieuwe compacte POS-printer, geschikt voor het afdrukken van kassabonnen en kwitanties en het verwerken van cheques in één apparaat. De printer biedt een grotere betrouwbaarheid, handige connectiviteitsfuncties en zeer lage totale eigendomskosten. De TM-H6000V is ontwikkeld voor winkels en andere bedrijven die cheques willen verwerken bij het verkooppunt en hetzelfde apparaat willen gebruiken voor het afdrukken van kassabonnen. Een andere doelgroep bestaat uit apotheken die receptinformatie willen toevoegen aan de receptformulieren.

De TM-H6000V kan afdrukken met snelheden tot 350 mm/s¹, biedt een snellere verwerking van cheques dan zijn voorganger en is uitgerust met een snellere automatische papiersnijder. Dit zijn verbeteringen die de algemene efficiëntie in bedrijven zullen verbeteren. Dankzij de verbeterde betrouwbaarheid van het apparaat kunt u de uitvaltijd tot een minimum beperken. De thermische printer kan nu 200 km kassabonnen afdrukken, terwijl de automatische papiersnijder goed is voor drie miljoen sneden.

De printer is uitgerust met nieuwe functies, zoals Server Direct Print (SDP) om direct vanaf het web af te drukken, evenals meerdere interfaces voor gecombineerd gebruik van tablets en pc's. Hierdoor biedt deze de gewenste flexibiliteit om te voldoen aan de vereisten van de moderne retailonderneming. Bedrijven die overstappen naar een tabletgebaseerde POS-oplossing kunnen tablet-POS snel en eenvoudig installeren met behulp van ePOS-Print, ePOS-Display en NFC-tagging.

Roberto Peris, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Hoewel het gebruik van cheques in veel gebieden terugloopt, betalen klanten in landen zoals Frankrijk nog steeds graag per cheque. Daarom biedt Epson ondersteuning aan retailers die cheques accepteren via POS-oplossingen waarin de verwerking van cheques wordt gecombineerd met de nieuwste ePOS-functies. De nieuwe TM-H6000V voegt een aantal connectiviteitsfuncties toe zoals coëxistentie (gecombineerd gebruik van tablet en pc) en geschiktheid van tablet-POS voor de duurzame, betrouwbare verwerking van cheques en het afdrukken van kassabonnen.'

De TM-H6000V is verkrijgbaar vanaf 1 mei 2018.

Belangrijkste kenmerken:

 • ePOS-Print en ePOS-Display maken gebruik van XML ter ondersteuning van web- en tablet-gebaseerde toepassingen

 • Met Server Direct Print kunt u gegevens van een externe server afdrukken en weergeven

 • Drie interfaces (USB/Ethernet/UIB) voor maximale flexibiliteit²

 • Dankzij coëxistentie kan de printer zowel pc-POS als tablet- en webgebaseerde systemen tegelijkertijd uitvoeren.

 • Met NFC kunt snel koppelen met Bluetooth en een printer selecteren

 • Levensduur van de printkop is 200 km. Dat is 200 miljoen pulsen (33% langer vergeleken met het vorige model)

 • Levensduur van automatische papiersnijder is 3 miljoen sneden (50% langer vergeleken met het vorige model)

 • Dankzij visuele foutmeldingen kan de gebruiker het exacte probleem eenvoudig vaststellen

 • Bespaar tot 47% van uw kassabonpapier met ARP (Automatische papierreductie)

 • RTC (real-time klok) voor beveiligde verbinding via het https-protocol

 • Afdruksnelheid tot 350 mm/s¹

 • Snellere automatische papiersnijder voor vlotte service

1. Maximale afdruksnelheid wordt mogelijk niet bereikt afhankelijk van het gebruikte papier, type interface, gegevenstransmissiefactoren en de gebruikte combinatie van opdrachten. De standaardinstelling is 300 mm/s.
2. Ingebouwde USB- en Ethernet-interface, met seriële, parallelle, Bluetooth- en Wi-Fi-interface als extra opties