Epson kondigt SureColor SC-T3100M en SC-T5100M aan

Een betaalbare, draagbare 3-in-1-grootformaat printerserie voor afdrukken van hoge kwailiteit

Epson kondigt SureColor SC-T3100M en SC-T5100M aan

Epson kondigt SureColor SC-T3100M en SC-T5100M aan

2 november 2020– Voor bedrijven met beperkte werkruimtes die een multifunctionele grootformaatprinter nodig hebben, kondigt Epson de lancering aan van de SureColor SC-T3100M en SC-T5100M 3-in-1-printers.

De 24-inch SC-T3100M en 36-inch SC-T5100M plotters zijn compact, betrouwbaar en betaalbaar en doen geen concessies op het gebied van capaciteit. De serie is ideaal voor technische tekeningen, het plotten van CAD en GIS-kaarten, en het afdrukken van uiteenlopende materialen voor retail en horeca.

De printerserie heeft een simpele scanworkflow met invoer vanaf de bovenzijde en een 600 dpi CIS-scanner die de documenten nauwkeurig (tot 2,72 M) repliceert in verschillende formaten en deze veilig naar verschillende bestemmingen verzendt en originelen op schaal brengt. Een lade ondersteunt gescande documenten om te voorkomen dat waardevolle originelen op de vloer beschadigd raken.

Het assortiment is ontworpen om standaard stofvrij te zijn – printkwaliteit en interne componenten zijn beschermd, waardoor het de ideale oplossing is voor omgevingen zoals kantoren op bouwplaatsen en gebieden met veel bezoekers. Dankzij het compacte design van de SC-T3100M past hij in de kleinste ruimtes en kan hij gemakkelijk van de ene locatie naar de andere worden vervoerd.

Dankzij de lage totale eigendomskosten kunnen gebruikers er gerust op zijn dat de afdrukkosten betaalbaar blijven gedurende de levensduur van de printer. Epson biedt cartridges in twee formaten om te voldoen aan de behoeften van de klant, of het nu gaat om een incidentele gebruiker met een laag printvolume of gebruikers met een grotere vraag naar standaard afdrukken van hoogwaardige kwaliteit. De serie profiteert van pigmentgebaseerde inkten die kleurstabiliteit en waterbestendigheid bieden, wat ze ideaal maakt voor de productie van posters voor vochtige omgevingen zoals etalages. De superieure lichtechtheid van de inkten is nuttig voor technische tekeningen en documenten die langdurig moeten worden gearchiveerd. De permanente printkop biedt de gebruiker zekerheid dat er in de toekomst geen onverwachte kosten bijkomen.

Zowel de SC-T3100M als de SC-T5100M wordt ondersteund door het Cloud Solution PORT-platform van Epson. Cloud Solution PORT van Epson is gratis beschikbaar en stelt gebruikers in staat om apparatuur op verschillende locaties bij te werken en te monitoren, van de productievloer tot externe locaties. 

Bradley Venn, productmanager voor de SureColor T-serie bij Epson Europe, zei: “De indrukwekkende prijs in combinatie met een compact design en hoogwaardige functies maken zowel de SC-T3100M als de SC-T5100M een uitstekende keuze voor bedrijven die een betrouwbare multifunctionele printer van een vertrouwd merk nodig hebben.”

Belangrijkste kenmerken:

  • Scan met 600 dpi tot 2,72 M
  • Print en scan direct naar en vanaf USB
  • Scan naar versleutelde PDF, JPEG, TIFF
  • Eenvoudig te delen: scan naar USB, e-mail (beveiligd), FTP-server (beveiligd), netwerkmap
  • Interface met uw printer via: ingebouwde Wi-Fi, AirPrint, USB/LAN
  • Tot 100 m rolcapaciteit, losse vellen tot A1
  • Precision Core Micro TFP permanente printkop van Epson  

De SureColor SC-T3100M is verkrijgbaar vanaf december 2020 en de SureColor SC-T5100M is verkrijgbaar vanaf de lente van 2021.