Epson kondigt zijn eerste A4-dye-sublimatieprinter aan: de SureColor SC-F100

Eenvoudig te gebruiken, met lage totale eigendomskosten (TCO)

Epson kondigt zijn eerste A4-dye-sublimatieprinter aan: de SureColor SC-F100

Epson kondigt zijn eerste A4-dye-sublimatieprinter aan: de SureColor SC-F100

1 oktober 2020– Voor kleine bedrijven en start-ups die hun productaanbod willen uitbreiden naar de sector van de promotionele producten, kondigt Epson vandaag de lancering van de SureColor SC-F100 aan.

Met de footprint van een A4-desktopprinter is deze dye-sublimatieprinter perfect voor het produceren van promotionele en gepersonaliseerde items, zoals mokken, sleutelhangers, telefoonhoesjes en andere kleine merchandise items, wanneer er weinig ruimte op het bureau is. De printer voldoet ook aan de behoeften van textielproducenten die op maat gemaakte producten willen creëren zoals petten, schorten, sleutelkoorden en kleine kussens.

De SC-F100 biedt snelle doorlooptijden voor de productie van producten en een lage total cost of ownership (TCO) voor kleine bedrijven. Bovendien is er geen specialistische kennis nodig voor het opzetten, bedienen of onderhouden van de printer. De inktflessen van 140 ml bieden een goedkoper alternatief voor inktcartridges.

De SC-F100 maakt deel uit van de complete en betrouwbare alles-in-een printoplossing van Epson, met inkten, driver en papier, allen ontworpen om optimaal samen te werken. Gemoedsrust is verzekerd met een garantie van 1 jaar of 6000 vellen, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

Neil Greenhalgh, Product Manager voor Epson Europe, zegt: “Na de zeer succesvolle lancering van de SC-F500 in 2019 is de SC-F100 een geweldige nieuwe toevoeging aan het assortiment van dye-sublimatieprinters van Epson. Het zal meer bedrijven in staat stellen om uit te breiden in de steeds populairder wordende markt voor promotionele goederen. Gebruikers hoeven geen experts te zijn om de printer te bedienen: printopdrachten kunnen via Wi-Fi worden verzonden met behulp van de speciale driver van Epson. Met het nieuwe Epson Cloud Solution PORT-platform kunnen gebruikers ook de kosten van printopdrachten en het periodieke gebruik bijhouden.”

Belangrijkste kenmerken

  • Epson PrecisionCore MicroTFP-printkop
  • Wi-Fi-, Wi-Fi Direct-, ethernet- en USB 2.0-connectiviteit
  • LCD-kleurenscherm van 2,4 inch
  • Navulbare inktflessen van 140 ml
  • Epson-garantie