Epson lanceert een nieuwe reeks scanners voor betere documentbeveiliging en lagere kosten – ideaal voor de zorgsector

De WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II en de WorkForce DS-730N zijn ontworpen voor betrouwbare data in ziekenhuis-workflows

Epson lanceert een nieuwe reeks scanners voor betere documentbeveiliging en lagere kosten – ideaal voor de zorgsector

De gezondheidszorg staat onder druk om de productiviteit te verhogen, de kosten te verlagen en de beveiliging te verbeteren. Daarom introduceert Epson een reeks scanners die ideaal is voor het digitaliseren van patiëntendossiers en het stroomlijnen van veilige workflows: de WorkForce DS-770II, WorkForce DS-530II en de WorkForce DS-730N.

De verliezen als gevolg van fraude en fouten bedragen gemiddeld meer dan 6% van de zorguitgaven. Daarom hebben patiëntinformatie en privacy de hoogste prioriteit voor zorgorganisaties. Met de WorkForce DS-770II, de WorkForce DS-530II en de WorkForce DS-730N sheetfed scanners kunnen medische professionals hun processen verbeteren en versnellen. De privacy van patiënten wordt beter gewaarborgd, dossiers komen niet per ongeluk op de verkeerde plek terecht en medische fouten worden teruggedrongen door medische documenten te digitaliseren. Met Epson-scanners kunnen medische professionals eenvoudig en veilig patiëntendossiers scannen en behoren de zorgen en kosten voor zoekgeraakte documenten tot het verleden.

“De systemen van de gezondheidszorg staan wereldwijd onder enorme druk om eerstelijnsdiensten te leveren. Dit betekent dat ze afhankelijk zijn van efficiënte workflows en processen. Verouderde apparatuur en systemen kunnen die ambities in de weg staan. Voeg daar de strenge compliance-eisen aan toe en je begrijpt waarom de sector stappen zet om de kwaliteit van digitale medische dossiers te verbeteren,” zegt Steve King, manager productmarketing bij Epson Europe. “Door onze nauwe samenwerking met toonaangevende leveranciers van zorgoplossingen, maken onze scanners efficiënt gegevensbeheer in veilige digitale workflows mogelijk.”

Kijk voor meer informatie op www.epson.be/sheetfed-scanners