Epson lanceert Expression Photo alles-in-één printers

Superieure foto's thuis afdrukken

Epson lanceert Expression Photo alles-in-één printers

XP-8600

Epson lanceert A4 (XP-8600 serie) en A3 (XP-970) alles-in-één Expression Photo printers voor het produceren van superieure foto's met 6-kleuren inkt, met een eenvoudig te gebruiken interface. Deze modellen zijn verkrijgbaar vanaf september 2019.

 

 

De XP-8600-serie en XP-970 bieden een geweldige oplossing voor ambitieuze fotografieliefhebbers die op zoek zijn naar een alles-in-één printer die superieure foto's kan afdrukken. Beide modellen zijn geschikt voor mobiel afdrukken en hebben een ruimtebesparend en stijlvol design dat past in elke inrichting. De verbeterde gebruikersinterface weerspiegelt de manier waarop mensen printen en maakt het gemakkelijker om direct door de functies van de printer te navigeren.

Met de 6-kleureninkten van Claria Photo HD kunt u duurzame en professioneel ogende glanzende foto's afdrukken die tot 300 jaar meegaan in een fotoalbum 1. Dankzij het touchscreen van 10,9 cm is het eenvoudig om foto's direct vanaf een geheugenkaart af te drukken. De gebruiker kan printen op geschikte CD's en DVD's en een scala aan media, waaronder dikkere fotopapieren (XP-970 biedt tot A3) met behulp van de invoer voor speciale media aan de achterzijde.

Deze alles-in-één printers met Wi-Fi en Wi-Fi Direct geven gebruikers de vrijheid om altijd en overal af te drukken. Ze werken met de gratis apps van Epson, waardoor foto's en documenten gemakkelijk rechtstreeks vanaf smartphones en tablets afgedrukt kunnen worden 2.

De XP-970- en XP-8600-serie biedt verschillende gebruikersvriendelijke functies, zoals automatisch dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat, een gemotoriseerde uitvoerlade en automatische inschakeling. De printers hebben twee papierlades aan de voorzijde (A4- en fotoformaat), waardoor wisselen tussen verschillende papiersoorten heel eenvoudig is.

Mohamed Musa, productmanager bij Epson Europe, zegt: “Fotografieliefhebbers willen de flexibiliteit om foto's thuis af te drukken met dezelfde hoge kwaliteit als van hun DSLR-camera. De XP-970- en XP-8600-serie bieden een fantastische oplossing dankzij de 6-kleureninkten die superieure en duurzame foto's leveren. Ze zijn, net als alle alles-in-één modellen met een moderne gebruikersinterface, ideaal voor gebruik door het hele gezin. En dankzij onze gratis mobiele afdrukapps kan eenvoudig rechtstreeks vanaf smart devices afgedrukt worden.”

De XP-970- en XP-8600-serie is verkrijgbaar vanaf september 2019 voor respectievelijk € 299 en € 179.

 • Belangrijkste kenmerken
 • Compact, ruimtebesparend design
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Individuele Claria Photo HD-inkten
 • Mobiel afdrukken 2vanaf vrijwel overal
 • Wi-Fi, Wi-Fi Direct
 • Touchscreen van 10,9 cm
 • Geheugenkaartsleuf
 • Afdrukken op CD's/DVD's
 • Dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat
 • Twee papierlades en een invoerlade voor speciale media aan de achterzijde (XP-970 tot A3)
 • Automatische inschakeling
 • Gemotoriseerde uitvoerlade
   
1. De lichtbestendigheidswaarden van afdrukken zijn gebaseerd op versnelde tests van afdrukken die in albums op speciale media opgeslagen zijn. De daadwerkelijke stabiliteit van een print is afhankelijk van de media, de afbeelding, de weergavecondities en blootstelling aan licht, vochtigheid en atmosferische omstandigheden. Epson geeft geen garanties met betrekking tot de levensduur van afdrukken.
2 Epson iPrint en Epson Creative Print vereisen een draadloze verbinding en de Epson-afdrukapps. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect of www.epson.be/connect