Epson lanceert nieuwe laserprojectoren voor thuisgebruik

Nieuw EpiqVision-assortiment gemaakt voor laserprojectie-tv-modellen – EpiqVision Ultra en EpiqVision Mini

Epson lanceert nieuwe laserprojectoren voor thuisgebruik

Epson lanceert nieuwe laserprojectoren voor thuisgebruik

Nieuw EpiqVision-assortiment gemaakt voor laserprojectie-tv-modellen - EpiqVision Ultra en EpiqVision Mini 

Epson heeft twee nieuwe, stijlvolle mini laser-tv-projectoren (EF-11 en EF-12) en twee nieuwe smart laserprojectie-tv's (EH-LS300B en EH-LS300W) geïntroduceerd. De nieuwe projectoren vormen samen met de EF-100 en EH-LS500 het 'EpiqVision'-assortiment; de nieuwe productfamilie van laser- en mini laser-tv-modellen van Epson.  De EH-LS300 en de eerder aangekondigde EH-LS500 vormen de EpiqVision Ultra-serie, terwijl het EF-assortiment EpiqVision Mini vormt.  De nieuwe projectoren brengen het grote scherm en bijbehorende meeslepende entertainment op een betaalbare manier naar de woonomgeving, en bieden tot 10 jaar onderhoudsvrij en probleemloos kijkplezier 1voor het hele gezin. Zodoende vormen ze een realistisch alternatief voor de traditionele tv.                    

De EF-11 en EF-12, de kleinste 3LCD-laserprojectoren van Epson, bieden een thuisbioscoopervaring in een draagbaar design en kunnen eenvoudig van kamer naar kamer worden verplaatst. Daardoor kunnen ze worden geïntegreerd in de kleinste ruimten zonder dat een tv of scherm nodig is. De nieuwe modellen zijn ideaal voor verschillende toepassingen, waaronder filmavonden voor het hele gezin, gamen, fotopresentaties of het kijken naar sport. Dankzij hun compacte formaat en lichtgewicht design kunnen alle gezinsleden van de projectoren genieten. Ze kunnen naar verschillende kamers in het huis worden verplaatst of zelfs buiten worden gebruikt dankzij de laserlichtbron, die een helder en levendig beeld biedt.

Met de EF-12 kunnen gebruikers voor het eerst met een projector van Epson geluid ervaren van YAMAHA, met de mogelijkheid om als afzonderlijke smart speaker te functioneren. Daarnaast biedt de projector via Android TV TMtoegang tot duizenden films, series en games op Google Play, YouTube en vele andere populaire apps. 2  Bovendien kunnen gebruikers met de ingebouwde Chromecast TMhun favoriete entertainmenttoepassingen rechtstreeks naar het grote scherm casten vanaf een Android- TMof iOS-apparaat, Mac- of Windows-computer of Chromebook. 3 Een slimme oplossing voor de moderne ’connected’ woning.

Google Assistant maakt daarnaast spraakgestuurd zoeken en gepersonaliseerde aanbevelingen mogelijk. 4Gebruikers kunnen snel toegang krijgen tot entertainment, antwoorden krijgen op hun vragen, en apparaten in hun huis bedienen. Daardoor hebben ze meer tijd om zichzelf te vermaken.

De projector kan in elke richting projecteren, zelfs op de vloer of op het plafond, waardoor hij nog flexibeler is.

De EF-11 is ontworpen voor de stijlbewuste gebruiker en zijn langste rand is slechts 18 cm, zodat hij naadloos in elke kamer kan worden geïntegreerd. Hij kan op bijna elk oppervlak projecteren, dus er is geen apart scherm nodig. Met de EF-11 krijgt u toegang tot content vanaf een telefoon, tablet of smart device via de flexibele display-oplossing met ingebouwde Miracast.

De EH-LS300, verkrijgbaar in wit of zwart, wordt dichtbij de muur gemonteerd en biedt een groot scherm van maximaal 120 inch. Net als de EF-12 wordt hij geleverd met een geïntegreerde speaker van YAMAHA en Android TV. Het is de nieuwste smart laserprojectie Full HD-tv van Epson, die tot 120 inch kan projecteren met 3LCD-technologie en een hoge contrastverhouding voor vlijmscherpe beelden. Dankzij de geweldige connectiviteit en de eenvoudige installatie en uitlijning is deze projector de ultieme keuze voor liefhebbers van thuisentertainment die de beste opties voor hun kijkervaring op het grote scherm overwegen.

Amy Ng, productmanager voor home cinema producten bij Epson Europe, licht toe: “Nu mensen meer tijd thuis doorbrengen dan ooit tevoren, bieden deze nieuwste, prachtig ontworpen projectoren hen een reeks flexibele, gebruiksvriendelijke en betaalbare opties voor entertainment op het grote scherm. Dankzij de slimme connectiviteit en een duurzame laserlichtbron van hoge kwaliteit is er nooit een beter moment geweest om te overwegen uw tv te vervangen.”

EF-11EF-12EH-LS300B/W
Behuizing en afwerkingZwartZwart en koperZwart of wit
Projectie-oriëntatie360 graden
Laserlichtbron10 jaar10 jaar10 jaar
3LCD-projectietechnologieJa Ja Ja 
SchermgrootteTot 150Tot 150Tot 120
Android TV met ingebouwde Google Assistant, Google Play en ChromecastNeeJa Ja 
Screen Mirroring / MiracastJa Nee Nee
GeluidIngebouwde 1,5 W x 2 mono-luidsprekerGeluid van YAMAHA 5W-stereo x 2 Bluetooth-audioGeluid van YAMAHA 5W-stereo x 2 10 W woofer x 1 Bluetooth-audio
HDMI● 1● 2● 2
Resolutie1080p1080p1080p
Helderheid1000 lumen1000 lumen3600 lumen
Keystone-correctie Ja Ja Corner Adjustment
Levensduur lichtbron (eco/normaal)10 jaar10 jaar10 jaar
1) Gebaseerd op het bekijken van vijf uur aan content per dag met de projector ingesteld op eco-modus
2) Google, Android, YouTube, Android TV en andere merktekens zijn handelsmerken van Google LLC. Mogelijk zijn abonnementen vereist voor bepaalde content providers
3) Casting alleen geoptimaliseerd voor bepaalde services. Streamingkwaliteit voor andere content kan variëren. Ondersteunde besturingssystemen en apparaten: Android 2.3 en hoger, iOS® 7 en hoger, Windows® 7 en hoger, Mac OS® 7 en hoger, en Chrome OS (versie 38 of hoger).
4) De Google-zoekfunctie is wereldwijd. Google Search kan de Smart-oplossing niet met Google Home verbinden. Google Assistant is van toepassing op 16 geselecteerde landen (Japan, Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Mexico, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden, Vietnam, Indonesië, Zuid-Korea, Australië, India)