Epson maakt het gemakkelijk om tafelbladen, keramiek en meer te bedrukken

Nieuw sneldrogend, consistent transferpapier voor dye-sublimatie dat perfect geschikt is voor stugge materialen en textiel

Epson maakt het gemakkelijk om tafelbladen, keramiek en meer te bedrukken

18 mei 2015 – Epson kondigt haar nieuwe DS multifunctionele transferpapier aan. Dit is voordelig transferpapier voor dye-sublimatie dat perfect geschikt is voor kleine tot middelgrote producenten van stugge materialen[1]. Het toepassen van decoratieve inkten op aluminium fotoplaten, iPhone-hoesjes, keramische tegels, mokken en hout is nog nooit zo gemakkelijk en voordelig geweest.

Het DS multifunctionele transferpapier is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, en is speciaal ontworpen voor het overbrengen van decoratieve inkt op harde substraten. Door zijn veelzijdigheid, werkt het echter ook voor textiel op polyesterbasis.

DS multifunctioneel transferpapier heeft, met 105 g/m², een gemiddeld gewicht, is gemakkelijk te verwerken, rimpelt niet tijdens het overbrengen van inkt, blijft altijd stabiel en beschikt over een speciale ademende structuur waardoor inktdampen tijdens het sublimatieproces worden verspreid.

Het helpt gebruikers steeds scherpe resultaten te behalen met een breed kleurenspectrum, met inbegrip van uitvoer van fotokwaliteit, terwijl de hoge inkttransfercapaciteit van het DS multifunctionele transferpapier betekent dat er minder afval is.

Belangrijkste kenmerken:

  • 105 g/m² papier
  • Breed kleurenspectrum
  • Sneldrogend
  • Ademende structuur
  • Compatibel met Epson UltraChrome DS-inkten
  • Ontworpen om de beste resultaten te boeken met Epson SC-F6000, Epson SC-F7000 en Epson SC-F7100 digitale kleursublimatieprinters
  • Compatibel met RIP-systemen van andere leveranciers

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.517 miljoen euro voor het boekjaar 2013.

www.epson.eu

Ecologische Visie 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Massieve oppervlakken moeten van een polyestercoating worden voorzien.