Epson maakt High Definition-thuisbioscoop betaalbaar

Betaalbare projectoren van topkwaliteit zijn ideaal voor nieuwe klanten

Epson maakt High Definition-thuisbioscoop betaalbaar

Epson® introduceert vandaag de EH-TW3600 en de EH-TW3200 – twee 1080p projectoren die een bioscoopervaring van topkwaliteit bieden en toch betaalbaar zijn. De projectoren zijn allebei eenvoudig te gebruiken en te installeren en zijn ideaal voor nieuwe klanten die willen investeren in een Full High Definition-scherm voor games, sport en films.

De EH-TW3600 en de EH-TW2300 met de Epson 3LCD-technologie bieden vloeiende, levensechte beelden met buitengewone helderheid en definitie. Dankzij het even hoge lichtrendement van wit en gekleurd licht van 2.000 lumen (EH-TW3600) of 1.800 lumen (EH-TW3200) voor natuurlijke kleuren en heldere beelden hoeft u de gordijnen niet dicht te doen, zelfs overdag niet.

Beide projectoren zijn eenvoudig te installeren, met een volledig instelbare lens en zoom voor het perfecte beeld. U kunt eenvoudig in elke woonkamer een breedbeeldervaring creëren door de projectoren via de twee HDMI-ingangen aan te sluiten op een set top box, gameconsole of dvd-/Blu-ray-speler.

Alexandre Di Caro, Product Manager voor projectoren bij Epson Europe, zegt hierover: “De EH-TW3600 en de EH-TW3200 zijn slimme alternatieven voor een High Definition-televisie omdat ze veelzijdiger zijn. Bovendien bieden ze een groter beeld – tot 300 inches – dat games, films en sportwedstrijden echt tot leven brengt.”

De EH-TW3600 en de EH-TW3200 zijn verkrijgbaar vanaf oktober.

Voornaamste kenmerken

  • Full HD, 1080p breedbeeldervaring.
  • Beeld van topkwaliteit dankzij de Epson 3LCD-technologie.
  • Kijkplezier bij klaarlichte dag met een hoog lichtrendement van gekleurd licht (CLO).
  • Donkere zwarte kleuren en frisse witte kleuren dankzij een hoge contrastverhouding.
  • Eenvoudig te installeren met instelbare lens en zoom.
  • Aansluiting voor set top boxes, dvd-/Blu-ray-spelers en gameconsoles via 2 HDMI-ingangen.