Epson onthult drie PRO-UHD-projectoren tijdens IFA

Ervaar de ultieme thuisbioscoopervaring dankzij een succesvolle combinatie van visuele technologieën

Epson onthult drie PRO-UHD-projectoren tijdens IFA

EH-TW9400

Epson introduceert een drietal nieuwe thuisbioscoopprojectoren voor filmliefhebbers die veel belang hechten aan beeldkwaliteit (EH-TW7400, EH-TW9400, EH-TW9400W), tijdens IFA 2018 in Berlijn, standnummer 103, hal 21. Met uitgebreide aansluitmogelijkheden en eenvoudige installatie zorgen deze betaalbare projectoren ervoor dat consumenten kunnen genieten van het unieke bioscoopgevoel en 4K-content.

Als geheugensteun voor de consument voor de indrukwekkende weergavemogelijkheden van deze modellen, heeft Epson de meest hoogwaardige visuele technologieën verenigd onder de verzamelterm 'PRO-UHD'. Deze PRO-UHD-projectoren bieden een uitzonderlijke beeldkwaliteit dankzij een hoge dynamische contrastverhouding van maximaal 1.200.000:1, 4K-beeldverbeteringstechnologie, 3LCD-technologie, Full HD, UHD BD en HDR-ondersteuning. Voortbouwend op het succes van de vorige modellen, is de verbeterde EH-TW9400/W compatibel met alle 4K-invoerapparaten.

Elke functie voegt meerwaarde toe aan de PRO-UHD-ervaring. 3LCD-technologie helpt het 'regenboogeffect' te voorkomen en zorgt dat de gebruiker van levendige kleuren kan genieten dankzij een even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst tot 2600 lumen. HDR-ondersteuning levert meer detail en diepte op en biedt natuurlijke en rijkere kleurschakeringen. Het ultrabrede kleurenspectrum vergroot het bereik van levensechte kleuren, terwijl de hoge contrastverhouding van maximaal 1.200.000:1 zorgt voor diepe zwarttinten en scherp afgetekende schaduwdetails. Zelfs in de snelste actiebeelden zorgen frame-interpolatie en detailversterking ervoor dat de bewegende beelden scherp en vloeiend blijven.

Ondanks de complexe en uiterst precieze technologie, zijn de projectoren zeer eenvoudig te installeren. De gemotoriseerde optische elementen omvatten een gemotoriseerde 2,1x optische zoom, gemotoriseerde scherpstelling en gemotoriseerde lens-shift van ±96,3% verticaal en ±47,1% horizontaal. Ze zijn ontworpen voor regelmatige gebruik met een onwaarschijnlijk lange levensduur van de lamp, wat betekent dat de gebruiker zeven jaar lang elke dag een film op het grote scherm kan bekijken 1, zonder dat de lamp vervangen hoeft te worden.

Rekening houdend met de filmliefhebbers, zorgen de verbeterde bedieningsfuncties ervoor dat u met deze modellen eenvoudig films kunt bekijken op de manier waarop de regisseur het had bedoeld. Het is gemakkelijk om films in de juiste beeldverhouding te bekijken vanwege de maximaal tien verschillende formaten die u kunt opslaan.

Met de EH-TW9400W kunt u ook draadloos kijken. U kunt hoogwaardige 4K-content streamen naar de projector vanaf smartphones, spelcomputers, Blu-ray-spelers en meer door de HDMI-aansluiting te verbinden met de 4K WiHD-zender.

Paul White, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Het is niet één superfunctie, maar de combinatie van een aantal technologieën die het verschil maakt wanneer je een film bekijkt. Onze nieuwste PRO-UHD-thuisbioscoopprojectoren presteren geweldig op alle fronten, met een hoge dynamisch contrastverhouding, 4K-beeldverbeteringstechnologie, 3LCD-technologie, Full HD, UHD BD en HDR-ondersteuning. We hebben bovendien de contrastverhouding verhoogd en meer lumen toegevoegd en bieden de garantie dat deze modellen elk type 4 K-content ondersteunen, zodat we een bijzonder indrukwekkend maar betaalbaar product in de markt hebben gezet voor de echte filmliefhebber.'

Deze producten zijn te zien op IFA 2018 in Berlijn, standnummer 103, hal 21.

 

De EH-TW7400 is vanaf september 2018 verkrijgbaar en de EH-TW9400, EH-TW9400W zijn verkrijgbaar vanaf november 2018.

1. Gebaseerd op het dagelijks bekijken van een film met een gemiddelde duur van 1 uur en 45 minuten, met de lamp ingesteld op Eco-modus
Belangrijkste kenmerkenEH-TW7400EH-TW9400EH-TW9400W
Uniek 4K-bioscoopgevoel
PRO UHD-technologie
UHD BD- en HDR-ondersteuning
HDR-formatenHDR10HDR10, Hybrid Log Gamma, 4K/60p HDR met ondersteuning voor 18 GbpsHDR10, Hybrid Log Gamma, 4K/60p HDR met ondersteuning voor 18 Gbps
Gemotoriseerde lens-shift van +/-96,3% verticaal en +/-47,1% horizontaal
Even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst van:2400 lumen2600 lumen2600 lumen
Hoge contrastverhouding voor diepere zwarttinten200.000:11.200.000:11.200.000:1
Gemotoriseerde scherpstelling en zoom (2,1x)
Ondersteunde kleurenbereik (DCI)
HDMI x2 (1x HDCP2.2 en 1x HDCP1.4), RJ45, RS232c en trigger uit
4K WiHD-zender – 4K via Wi-Fi xx
Geschikt voor 2D en 3D
Geniet van uitzonderlijke beeldkwaliteit met de 3LCD-technologie van Epson
Alle detailversterkingsfuncties van ons bestaande assortiment, zoals: ISF
Snelle reactie op bewegingen voor scherpe beelden in taferelen met snelle bewegingen
Groot schermformaat, tot maximaal 300 inch
Lange levensduur van de lamp tot 5000 uur in ecomodus
Oplaadbare actieve USB shutter-bril voor 3D-beeldweergave (niet meegeleverd)