Epson onthult zijn nieuwe Expression Home-serie

Stijlvolle small-in-ones met Wi-Fi, ideaal voor thuisgebruik

Epson onthult zijn nieuwe Expression Home-serie

Amsterdam, augustus 2016 - Epson introduceert zijn allernieuwste Expression Home-modellen, de XP-445, XP-345, XP-342 en XP-245. Deze small-in-one printers, met hun eenvoudige aansluitmogelijkheden voor mobiel afdrukken, zijn strak en compact, eenvoudig in gebruik en bovendien betaalbaar.

Het is gemakkelijk om geld te besparen met de Expression Home-serie en zijn afzonderlijke Claria Home-inktpatronen. De verschillende inkten kunnen apart worden aangeschaft, waardoor alleen de kleur die op is vervangen hoeft te worden. Gebruikers kunnen er ook op vertrouwen dat er geen concessies aan de kwaliteit zijn gedaan; de inkt is speciaal ontworpen om glanzende foto's en scherpe, heldere tekstdocumenten te leveren.

Veel mensen willen niet vastzitten aan een bureau, maar de vrijheid hebben om vanaf iedere plek  in  huis af te drukken, vanaf een smartphone of tablet, of zelfs wanneer zij onderweg zijn.  Daarom beschikt de Expression Home-serie over flexibele, tijdbesparende en handige functies waarmee snel en gemakkelijk kan worden afgedrukt. Met Wi-Fi is het mogelijk om items overal in huis draadloos af te drukken. De XP-340- en XP-440-serie zijn tevens uitgerust met Wi-Fi Direct, waardoor het eenvoudig  is om draadloos af te drukken zonder een netwerk. De gratis te downloaden Epson Connect1 mobiele apps (beschikbaar voor  alle Expression Home-modellen) bieden nog meer veelzijdigheid; Epson iPrint[1] stelt gebruikers in staat draadloos af te drukken en te scannen, terwijl gebruikers met de Epson Creative Print1-app foto's rechtstreeks vanuit Facebook kunnen afdrukken, eigen wenskaarten kunnen maken, foto's kunnen omzetten in kleurboeksjablonen en nog veel meer. Bovendien kunt u met de Epson Email Print1-functie bestanden rechtstreeks naar de printer sturen van vrijwel overal ter wereld. De XP-340- en XP-440-serie bieden tevens een LCD-kleurenscherm en geheugenkaartsleuf waarmee het gemakkelijk is om foto's af te drukken zonder pc.

De Expression Home-modellen bieden een fraaie combinatie van printer, scanner en kopieerapparaat in één compact en ruimtebesparend apparaat. De modellen hebben een stijlvol, geavanceerd en slank ontwerp, waardoor zij probleemloos passen in moderne woonruimten.

Mohamed Musa, Product Manager van Epson Europe, zegt: "Onze Expression Home-serie biedt klanten een slimme oplossing met individuele inkten om de afdrukkosten laag te houden, een compact ontwerp om zo weinig mogelijk ruimte in beslag te nemen in huis en fantastische mobiele aansluitmogelijkheden voor afdrukken onderweg. Er zijn individuele verschillen binnen de serie zoals met Wi-Fi Direct, LCD-schermen in verschillende formaten, een geheugenkaartsleuf en verschillende afdruksnelheden. Dit zorgt ervoor  dat elke klant een model kan vinden dat bij zijn behoeften en budget past."

De Expression Home-serie (XP-445, XP-345/342, XP-245) is verkrijgbaar voor respectievelijk € 109, € 89 en € 79.

Belangrijkste kenmerken●P-240-reeks●P-340-reeks●P-440-reeks
Afzonderlijke inktpatronen met Claria Home
Overal in huis draadloos afdrukken en scannen met Wi-Fi-connectiviteit
Wi-Fi DirectTM voor draadloos afdrukken zonder een netwerk-
Epson Connect1+ Scan-to-Cloud
LCD-kleurenscherm van 3,7 cm--
6,8 cm kleuren-LCD met aanraakscherm--
Direct afdrukken vanaf een geheugenkaart-
ISO-afdruksnelheden (zwart-wit/kleur) tot XX pagina's per minuut[2]8/410/4,510/4,5
Proefafdruksnelheden (zwart-wit/kleur) tot XX pagina's per minuut[3]27/1533/1533/15

 

-Einde-

Opmerkingen voor de redacteur

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en zet zich in om mensen, dingen en informatie te verbinden met behulp van oorspronkelijke, doelmatige en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van ons bedrijf loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 67.000 werknemers in 90 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.

www.global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1577 miljoen euro. http://www.epson.nl

Ecologische visie 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor Epson Email Print en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect of www.epson.be/connect

[2] Bepaald in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde van ESAT voor Office Category Test voor standaard A4-simplex weer. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing

[3] Ga voor testvoorwaarden naar www.epson.eu/testing