Epson richt zich op de groeiende A3-markt

A3 WorkForce-printers die zijn ontwikkeld voor de moderne werkplek

Epson richt zich op de groeiende A3-markt

WF-7210DTW

Om kleine bedrijven en thuiskantoren sneller en slimmer te helpen werken, komt Epson met een update van zijn reeks hoogwaardige en voordelige A3-inkjetprinters ( WF-7210DTW, WF-7710DWF, WF-7715DWF en WF-7720DTWF) met extra draadloze afdrukoplossingen voor de hele reeks, plus een strak bedieningspaneel en een nieuwe gebruikersinterface ( WF-7710DWF, WF-7715DWF, WF-7720DTWF ).

Lee Withers, productmanager bij Epson Europe, zegt: "Onze nieuwste A3-inkjetprinters zijn ideaal als u in een omgeving werkt waarin u zeer gedetailleerde documenten moet doornemen, zoals spreadsheets, diagrammen en plattegronden. Binnen deze reeks bieden wij dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen en faxen allemaal tot A3-formaat – ideaal voor dit soort werk. Er is ook een speciale invoer voor losse A3-vellen aan de achterkant, die een heel scala aan papiersoorten en -dikten aankan. Deze modellen kunnen een gebruiker echt helpen zijn capaciteiten optimaal en op een grotere schaal te benutten. We hebben ook verschillende nieuwe functies geïntroduceerd ter modernisering, zoals een nieuwe gebruikersinterface, strak bedieningspaneel en extra draadloze oplossingen."

De nieuwste WorkForce-modellen zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een professionele oplossing voor hun A3-afdrukbehoeften. Zij zijn gemaakt voor zakelijk gebruik en kunnen hoogwaardige afdrukken van laserkwaliteit produceren met de befaamde PrecisionCore-printkop van Epson.

Zelfs in kleine bedrijven en thuiskantoren is het eenvoudig om een efficiënte workflow te realiseren met deze betrouwbare en snelle modellen die dubbelzijdig afdrukken op A3 en afdruksnelheden van zakelijke niveau bieden tot 18 ppm in zwart-wit en 10 ppm in kleur 1. Ze zijn ook eenvoudig te bedienen dankzij het grote 10,9 cm aanraakscherm en de nieuwe intuïtieve gebruikersinterface (WF-7710DWF, WF-7715DWF, WF-7720DTWF).

Elk goed bedrijf streeft naar kwaliteit en hoge productiviteit, maar het kan lastig worden om oplossingen te vinden die ook nog eens voordelig zijn. Met deze WorkForce-reeks zijn concessies overbodig. Deze printers kunnen afdrukken van hoge kwaliteit produceren met hoge snelheid, terwijl zij ook de overheadkosten drastisch verminderen omdat de kosten per pagina tot 50% lager liggen dan bij laserprinters van concurrenten 2. De inktpatronen bieden veel waar voor uw geld en zijn beschikbaar in standaard, XL en XXL, met het hoogste rendement tot 2200 pagina's 3.

De nieuwste WorkForce modellen houden het tempo op de steeds veranderende werkplek met gemak bij en bieden extra oplossingen voor draadloos afdrukken via de introductie van NFC 4. Deze technologie stelt de gebruiker in staat verbinding te maken met het model en vervolgens af te drukken door simpelweg met een compatibel Android-apparaat tegen de printer te tikken 4. Dit is ideaal voor gastgebruikers omdat zij kunnen afdrukken zonder de netwerkinstellingen te weten.

Gebruikers kunnen overal op kantoor blijven afdrukken via Wi-Fi-connectiviteit of Wi-Fi Direct voor afdrukken vanaf geschikte draadloze apparaten zonder een Wi-Fi-netwerk. De gratis mobiele printapps en oplossingen van Epson bieden extra veelzijdigheid, bijvoorbeeld via E-mail Print, waarmee u items van vrijwel overal ter wereld kunt verzenden om af te drukken 5. Samenwerken is ook eenvoudig met Scan-to-Cloud voor het scannen en delen van documenten 5.

De WF-7210DTW, WF-7710DWF/7715DWF en WF-7720DTWF zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2017 voor een prijs van respectievelijk € 209, € 239 en € 299.