Epson sluit overeenkomst met Kramer voor innovatieve installatie displayoplossingen

Nieuw strategisch initiatief transformeert installaties met Epson-displayoplossingen in veelzijdige, draadloze BYOD-omgevingen

Epson sluit overeenkomst met Kramer voor innovatieve installatie displayoplossingen

6 december 2017– Epson Europe is een overeenkomst aangegaan met Kramer Electronics Ltd, een toonaangevend en innovatief bedrijf op het gebied van AV/IT-oplossingen, om klanten een zeer aantrekkelijk totaalpakket met displayoplossingen voor vergader- en leerruimten te kunnen bieden. De bundel omvat modellen uit Epson's uitgebreide reeks krachtige displayoplossingen en de bekroonde draadloze VIA GO-presentatieoplossing voor ondernemingen van Kramer.

VIA GO is een geavanceerde, draadloze 'plug-and-present' oplossing waarmee deelnemers aan vergaderingen en bijeenkomsten eenvoudig en snel kunnen presenteren vanaf elke tablet, smartphone of laptop. Het ingebouwde Wi-Fi-toegangspunt transformeert bestaande of nieuwe Epson-projectoren in veelzijdige BYOD-omgevingen met draadloze connectiviteit. De VIA GO-oplossing werkt in combinatie met alle modellen in het bestaande projectoraanbod van Epson, ook met nieuwe producten, zoals de modellen uit de EB-2000 serie.

Het pan-Europese partnership tussen Epson en Kramer is niet alleen fantastisch nieuws voor bestaande Epson klanten die nu draadloze BYOD-connectiviteit en presentatiemogelijkheden aan hun vergaderruimten kunnen toevoegen, maar ook voor nieuwe klanten van Kramer en Epson. Zij kunnen voortaan optimaal profiteren van álle mogelijkheden van toonaangevende projectie-oplossingen gekoppeld aan zeer geavanceerde, beveiligde en draadloze presentatietechnologie', aldus Neta Lempert, VP Digital Business Development bij Kramer.

Hans Dummer, Business Unit Director bij Epson Europe, zegt: 'Draadloze connectiviteit is binnen de technologiesector van cruciaal belang. Het is niet langer een extra functie, het is simpelweg een vereiste. Dankzij de combinatie van de helderheid en prestaties van de projectie-oplossingen van Epson en de vindingrijkheid van de draadloze presentatietechnologie van Kramer, ontstaat een aantrekkelijk pakket voor elke bedrijfs- of onderwijsomgeving.'

Overige functies van VIA GO zijn draadloze mirroring voor iOS, Android, Chromebook, pc en Mac, vloeiende 1080p60-videoweergave, in de branche ongeëvenaarde 1024-bits versleuteling van content en mogelijkheden om twee bronnen op één display weer te geven, voor samenwerking tussen meerdere deelnemers.

Het uiteenlopende aanbod van projectie-oplossingen van Epson omvat modellen die voldoen aan alle vereisten van het onderwijs en het bedrijfsleven, variërend van instapmodellen tot krachtige laserprojectie-oplossingen tot 5000 lumen, ontworpen voor de grootste presentatieruimtes. De reeks omvat tevens interactieve en zeer mobiele modellen met ultrakorte projectieafstand, evenals aanvullende apparaten als visualisers.